Tutkimus: Näin moni nainen haaveilee seksistä ex-miehen kanssa!

Brittisivusto otti selvää, kuinka moni nainen haaveilee seksistä ex-kumppaninsa kanssa. Entä kuinka moni mies fantasioi seksistä exän kanssa? Lue tutkimuksen tulokset!

Uusi tutkimus osoittavaa brittinaisten fantasioivan seksistä ex-kumppanin kanssa miehiä useammin. Tutkimuksessa kävi ilmi, että naisista 38 prosenttia kertoi seksin ex-kumppanin kanssa olevan parasta, kun taas miehistä samaa mieltä oli vain 29 prosenttia. Tutkimuksen teetti seksileluja myyvä Lovehoney.co.uk-sivusto.

– "Aidan takana ruoho on vihreämpää" -syndrooma seksielämässä ei ole uutta. Naisilla ei ole tapana mennä naimisiin miehen kanssa, jonka kanssa on harrastanut loistoseksiä. He avioituvat "järkevimmistä" syistä, kuten onko mies uskollinen tai hyvä isä, seksiasiantuntija Tracey Cox selventää.

– Saan useilta naisilta sähköpostia, joissa he kertovat rakastavansa aviomiestään, mutta fantasioivansa seksistä ex-kumppaninsa kanssa. He eivät kadu valintaansa nykyisestä kumppanistaan, mutta kaipaavat upeaa seksiä, joka heillä oli exän kanssa, Cox jatkaa.

Rakkaus tekee seksistä loistavaa

Kannustavaa kyllä tulokset tarkoittavat sitä, että 62 prosenttia naisista ja 71 prosenttia miehistä on sitä mieltä, että seksi on parasta nykyisen kumppanin kanssa. Cox uskoo tämän johtuvan siitä, että naiset uskaltavat nykyään kertoa avoimemmin, jos eivät ole tyytyväisiä seksielämäänsä. Tämän puolestaan epäillään johtuvan Fifty Shades of Grey -hittikirjan alkuvuodesta aiheuttamasta ilmiöstä.

– Tulokset ovat mielestäni erittäin rohkaisevat. Tämä tarkoittaa sitä, että meistä on tulossa seksin suhteen tutkivaisempia, kommunikoimme tarpeistamme paremmin ja yleisesti ottaen nautimme seksistä enemmän. Fifty Shades of Greyn kaltaiset kirjat auttavat luomaan terveen, seksuaalisen ympäristön, missä naiset ymmärtävät hyvän seksin merkityksen. Ei sitä aina tarvitse harrastaa vain lauantai-iltaisin lähetyssaarnaaja-asennossa! Cox sanoo.

Tutkimus osoittaa ihmisten uskovan rakkauden tekevän seksistä loistavaa – 44 prosenttia naisista ja miehistä 41 prosenttia kertoi nimenomaan rakkauden tekevän seksistä parasta mahdollista.

Samassa tutkimuksessa kävi ilmi, että miehet ovat kuitenkin innokkaampia kokeilemaan jotain uutta, kuten sitomista. ;Miehistä 26 prosenttia kertoi erilaisten kokeilujen tehneen seksistä mahtavaa, kun naisista samaa mieltä oli vain 17 prosenttia. Yksi yllättävä tulos oli, että naiset eivät ole niin kiinnostuneita seksileluista kuin miehet. 25 prosenttia miehistä kertoi niiden olevan tärkeitä, kun taas naisista tätä mieltä oli vain 14 prosenttia.

Haaveiletko sinä seksistä ex-kumppanin kanssa vai onko seksi nykyisen rakkaasi kanssa parempaa? Kommentoi alle!

Kaipaatko vinkkejä seksielämään liittyviin ongelmiin? Katso PARITERAPIAA AVAlla lauantaisin klo 23.00!


AVA

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja