Ystävyys exän kanssa ei ole hyvä idea: Näin otat etäisyyttä

Etäisyyden ottaminen eron jälkeen on järkevää, mikäli haluat päästä elämässäsi eteenpäin. Näin onnistut.

Ystävyys ex-poikaystävän kanssa voi kuulostaa hyvältä ajatukselta, mutta usein se ei ole sitä - ainakaan heti eron jälkeen. Todellinen ystävyys entisten kumppanien välillä vaatii sitä, että kummatkin ovat päässet erosta todella yli.

Mikäli jatkat ystävyyttä rakkaasi kanssa heti eron jälkeen, voit huomata nopeasti, että olet samanlaisessa tunteiden vuoristoradassa kuin eron aikaan. Jos haluat jatkaa elämääsi eteenpäin, toimi seuraavalla tavalla. Vinkit kokosi madamenoir.com.

Poista hänet sosiaalisesta mediasta

Sosiaalisessa mediassa toisen elämää pystyy seuraamaan helposti. Ex-miehesi näkee helposti, kenen kanssa seurustelet, minne olet menossa ystäviesi kanssa ja mistä pidät juuri tällä hetkellä. Onkin parasta poistaa ex kavereista. Helpottaa omaa oloasikin, kun hänellä ei ole mahdollisuuksia urkkia elämääsi. Ja mikä parasta, sinunkaan ei tarvitse katsella hänen kuviaan, statuspäivityksiään tai ihmissuhdetietojaan.

Heitä hänen numeronsa menemään

Pystytkö elämään ilman hänen numeroaan? Jos pystyt, olet luultavasti jo edennyt elämässäsi eteenpäin. Kun häntä ei löydy puhelinluettelostasi eikä sosiaalisesta mediasta, hän ei ole käytännössä mukana elämässäsi lainkaan. Poissa silmistä, poissa mielestä -metodi toimii, usko pois. Mikäli sinun on aivan välttämättä pidettävä yhteyttä mieheesi, pyydä hänen ystäväänsä avuksi. Miehen ystävä saa toimia viestinvälittäjänä.

Hanki oma kaveripiiri

Mikäli kaveripiirinne on ollut sama koko seurustelunne ajan, voi olla hyvä ottaa etäisyyttä eron jälkeen. Älä mene tarkoituksella tapahtumiin, missä tiedät hänen olevan. Mikäli tienne kohtaavat samoissa harrastuksissa, vältä vaivaantuneita hetkiä sanomalla eksällesi lyhyesti hei ja siirtymällä omien kavereidesi seuraan.

Lue myös:


AVA

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja