Turisti ihmetteli outoja "vietnamilaisia suihkuja" – eivät tosin todellisuudessa olleetkaan suihkuja

Vieraat kulttuurit voivat joskus aiheuttaa aikamoisia yllätyksiä. Niin kävi myös eräälle brittimiehelle, kun hän matkusti Hanoihin, Vietnamiin, kertoo Unilad.

Brittiläinen Hamish Carruthers oli ollut Hanoissa jo useamman päivän, ja tyytyväinen oloonsa. Yksi asia häntä kuitenkin ihmetytti, nimittäin vietnamilaiset suihkut.

Ihmetyksensä Hamish päätti jakaa suureen Facebook-yhteisöön, jossa ulkomaalaiset ja paikalliset voivat keskustella kulttuurista ja elämästä.

– Olen ollut Hanoissa melkein viikon ja rakastan tätä. Ainoa valitukseni ovat suihkut. Kannatan veden säästämistä, mutta sormen pitäminen napilla saadakseen veden virtaamaan, on hiukan äärimmäistä. Kylmä lämpötila ei haittaa minua liikaa, mutta miksi ne ovat niin matalalla? Sinun täytyy kumartua alas pestäksesi pääsi. Vietnamilaiset eivät ole niin lyhyitä, Hamish pohtii.

– Olen kokeillut nyt kahta eri hostellia ja molemmissa on tämän tyyliset suihkut, mitä muut ihmiset ovat mieltä vietnamilaisista suihkuista?

Samalla Hamish jakoi kuvan itsestään vietnamilaisessa suihkussa.


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Tuo ei ole suihku..."

Kyseessä ei kuitenkaan ollut erityinen, vettä säästävä suihku. Etelä-Aasiassa vessoissa on sen sijaan yleistä, että pöntön vierestä löytyy käsisuihku takapuolen pesemistä varten. Suomessa sama suihku tunnetaan bideenä.

Sosiaalisessa mediassa paikalliset olivat todella huvittuneita Hamishin virheestä. Kommenteissa ihmiset ovat vitsailleet ja neuvoneet miestä, mihin bidee-käsisuihkua pitäisi oikeasti käyttää.

Julkaisusta on sittemmin tullut myös viraali, ja sitä on jaettu tuhansia kertoja Facebookissa.

Haluaisitko ulkomaanmatkalla majoittua paikallisen perheen luo? Katso keskustelua alla olevalta videolta! (Artikkeli jatkuu videon alla.)

Duara Travels majoittaa turisteja matkakohteessa asuvien paikallisten sukkaiden koteihin 7:05

– Tuo ei ole pahuksen suihku. Se on vessapaperin korvikkeesi, eräs kommentoi.

– Voi luoja, olet niin viaton. Tämä on vesitykki peräaukkosi pesemiseen kakkaamisen jälkeen, ei suihkua varten, toinen kirjoitti.

Tosin osa kommentoijista osoitti myös sympatiaa Hamishin virhettä kohtaan. Eräs kertoi tehneensä saman virheen juuri hetki sitten.

– Teidän ei pitäisi nauraa tälle, tämä on surullinen tarina, yksi kirjoitti.

Tarina ei kuitenkaan kerro, oliko Hamish todella tosissaan vai oliko kyseessä kenties huumorimielellä tehty päivitys.

Lähteet: Unilad, Facebook

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja