Mainos

Tuore äiti osoittaa, miksei Instagramin kuviin kannata luottaa: "Kukaan ei palaudu yhdessä yössä"

Ruotsalaisbloggari paljasti totuuden Instagramin täydellisten kuvien takaa.

Kuvien jakopalvelu Instagram on täynnä "täydellisiä" kuvia. Aamupalat, päivälliset, treenihetket salilla – kaikki näyttävät hyvältä. 

Myös kuvat tuoreiden äitien nopeasta palautumisesta timmiin kuntoon ovat Instagramissa arkipäivää. Tällaisissa kuvissa on kuitenkin se huono puoli, että muut äidit voivat tuntea olonsa riittämättömäksi. Tämän vuoksi moni instagram-käyttäjä onkin alkanut julkaisemaan "epätäydellisiä" kuvia, siis normaaleja kuvia Instagramin täydellisyyden taustalta.

Yksi heistä on ruotsalaisbloggari Sandra Uhrdin, joka jakoi hiljattain kuvaparin verraten Instagramia todellisuuteen. Kuvat on otettu liki kaksi viikkoa synnytyksen jälkeen, ja ne todistavat, kuinka helposti kuvilla voi antaa väärän mielikuvan.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kuvista paljastuu, kuinka paljon pelkät korkeavyötäröiset leggingsit ja vatsan sisään vetäminen tekevät.

– Vartalolla kestää palautua raskauden jälkeen. On tärkeää antaa vartalolle aikaa, kukaan ei palaudu yhdessä yössä. Vartaloni on antanut minulle kaksi tervettä poikaa, ja olen ikuisesti kiitollinen. 11 päivää tänään, Uhrdin kirjoitti kuvaparin yhteyteen.

Uhrdinin kuvapari onkin ansainnut huikean vastaanoton Instagramissa. 18 000 tykkäyksen lisäksi kuvia on kommentoitu tuhansien käyttäjien voimin. Kaikki tuoreet äidit voivatkin huokaista helpotuksesta – palautuminen ei kellään tapahdu hetkessä!

Lähde: Someecards

***

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.