Tuo ripaus vanhaa joulukotiin: Askartele kaunis lippunauha!

Askartele näyttävä lippunauha joulukotia koristamaan.

Joulu on rauhallinen juhla, johon sopii erinomaisesti erilaiset Suomen lippu -koristeet. Voit halutessasi valmistaa esimerkiksi kukka-asetelmiin sopivia Suomen lipputikkuja tai muuten koristeeksi sopivia Suomen lippunauhoja.

Tarvikkeet:

Liima

Liput

Paperinauha tai

Grillitikkuja

Suomen lippunauha

Lippusiiman valmistamiseen tarvitset liimaa, paperista askarreltavia lippuja sekä paperinauhaa. Halutessasi voit piirtää Suomen lipun ja leikata siinä sopivan palan, joka myöhemmin liimaat paperinauhaan kiinni. Artikkelin lopusta löydät myös tulostettavissa olevat lipun malli pdf:t. Pitkään lippunauhaan tulee valmistaa useita lippuja, jotta nauha on näyttävän näköinen.

Suomen lippunauha sopii erinomaisesti myös joulukuusen koristeeksi. Muista käyttää tarpeeksi liimaa, jotta liput pysyvät nauhassa kiinni.

Suomen lipputikku

Suomen lipputikun valmistaminen on helppoa. Siihen tarvitset vain grillitikkuja, liimaa sekä paperista askarreltavia lippuja. Artikkelin lopusta löydät myös tulostettavissa olevat lipun malli pdf:t. Leikkaa lippu ja liimaa se tikkuun kiinni. Anna liiman kuivua tarpeeksi kauan, jotta se pysyy tikussa kiinni.

Grillitikun voi myös leikata hieman lyhyemmäksi tai valita jo aiemmin lyhyemmän tikun ja hyödyntää niitä esimerkiksi cocktailtikkuina.

Lipun mallit

Lataa ison lipun malli pdf-tiedostona täältä.

Lataa pienen lipun malli pdf-tiedostona täältä.

Lue myös:

Ira Juvonen, ira.juvonen@mtv.fi

Lue myös:

    Uusimmat