Toteuta itse joulun hauskat lahjaideat

Joulu tulossa, lahjaideat hukassa. Kuulostaako tutulta? Lahja, jossa näkyy antajan kädenjälki, lämmittää aina saajan sydäntä. Kokeile näitä lahjaideoita, jotka valmistuvat käden käänteessä.

Herkkusuulle makeaa

Karamellit sopivat hyvin lahjaksi herkkusuille. Ota käyttöön tyhjä lasipurkki, esimerkiksi hillo- tai maustekurkkupurkki, ja pese se huolellisesti. Täytä se kauniilla karamelleilla. Kääräise nauhalakritsista useampi kierros lasipurkin ympärille ja sido lopuksi purkin kylkeen lakritsirusetti.

Viherpeukalolle välineitä

Puutarhanhoitoa harrastavalle hyvä lahja on saviruukku asetin kera. Maalaa saviruukku itse kaksiväriseksi. Jos maalauspuuhat ovat sinulle vieraita, käytä apunasi yksinkertaista ohjetta, joka toimii aina: Maalaa ruukku ja asetti valkoisiksi. Tee lisäksi ympäri ruukkua pieniä punaisia palloja. Täytä ruukku mullalla ja laita päälle pussi kukansiemeniä. Laita asetti ruukun kanneksi ja sido paketti kiinni koristenauhalla.

Teetä kylmiin talvi-iltoihin

Teenystävä ilahtuu taatusti kauniista teekupista, jonka olet valinnut rakkaudella kaupasta. Täytä teemuki erilaisilla teepusseilla. Lisää mukiin lisäksi kaksi pitkää kanelitankoa antamaan tuoksua. Kääri vielä paksu askartelunauha mukin ympärille ja sido siihen rusetti.

Täydellinen elokuvailta

Innokasta elokuvaharrastajaa ilahduttaa teemaan sopiva paketti. Osta iso kulho, ja täytä se popcornilla ja muilla hyvillä leffanaposteltavilla. Paketoi popcorn-kulho sellofaaniin ja sido se lahjanarulla. Kiinnitä käherrettyyn lahjanaruun pieni kirjekuori, ja sujauta kuoreen kaksi elokuvalippua.

Värejä pikkutaiteilijalle

Kerää tyhjiin ja pestyihin hillopurkkeihin väriliitukokoelma. Liimaa purkin kylkeen värillistä paperia ja kirjoita siihen lahjansaajan nimi. Liimaa lahjarusetti purkin kanteen.

(MTV LIFESTYLE/ bhg.com)

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja