Tunnetko jo Grumpy Catin manttelinperijän, Judgy Rogerin? Viraalihitiksi noussut "tuomitseva kissanpentu" löysi viimein kodin

Viraaliksi suosikiksi noussut karvainen ja kaiken nähnyt Judgy Roger löysi viimein kodin 1:38
Videolla esiintyy monia nypreällä ilmeellään ihastuttanut Judgy Roger ja tämän hoitajat.

Yksi viime vuosien tunnetuimmista kissoista on saattanut löytää manttelinperijän Arizonasta.

Pieni kissanpentu Arizonasta on sulattanut paitsi sitä hoitaneen löytöeläintalon hoitajat, niin myös myös internetin keskustelupalstat. Syy on yksinkertainen: kissanpennun perusilme on varsin elämäänsä kyllästynyt.

Nettikansa hullaantui, kun kissan adoptioilmoituksen valokuva julkaistiin verkossa ja siitä tuli hetkessä viraali hitti. Voit nähdä Rogerin tositoimissa yllä olevalta videolta.

– Tässä on Roger, tai kuten me kutsumme sitä, Judgy Roger, eli Tuomitseva Roger. Sen valokuvasta on tullut aikamoinen hitti, kertoo Arizonalaisessa löytöeläinkeskuksessa työskentelevä kissanhoitaja Bretta Nelson.

Kun Rogerin ilmeen näkee, ihastumiselle löytyy selkeä syynsä. Se muistuttaa asenteeltaan hämmästyttävästi toista nyrpeäkasvoista kissaa, kuuluisaa Grumpy Catia, joka kuoli äskettäin. Rogerin mulkoileva ilme sopii hoitajien mukaan myös pikkukissan persoonaan.

Vaikea alku löytöeläinkeskuksessa

– Hän on todella nenäkäs, eikä luottanut meihin hoitajiin alkuunkaan. Hän ei ollut yhtään innostunut tästä paikasta, Bretta kertoo kissan ensiaskelista löytöeläintalossa. Roger oli aluksi vain sähissyt ja tassullaan puolustanut itseään hyvää tarkoittavilta hoitajilta. Yksin ollessaan se piilotteli omassa laatikossaan piilossa katseilta.

Roger rauhoittui vasta, kun se yhdistettiin toisen kissanpennun kanssa samaan tilaan.

– Se tykkää muista kissoista. Heti, kun annoimme sille kissakaverin, siitä luontui söpö, leikkisä ja suhteellisen normaali kissanpentu, kertoo Valeria Stockton, eläinten käyttäytymiseen erikoistunut asiantuntija.

– Sen omistajalla pitää kyllä olla hiukan kärsivällisyyttä! Valeria muistuttaa samalla, kun Roger yrittää epätoivoisesti kiivetä hänen käsistään karkumatkalle.

Moni on toivonut passiivisaggressiivisella ilmeellä varustetusta Rogerista omaa lemmikkiä, mutta valitettavasti se on jo adoptoitu. Uusi ylpeä omistaja Patty McNeel ei edes tiennyt pienoisen karvapallon olevan suhteellisen kuuluisa. Hän oli ihastunut Rogeriin saman tien, eikä syynä ollut Rogerin nyrpeä ilme.

– Se miten hän painautui syliini. Ja kun hän kehrää, se kuulostaa kuin moottoriveneeltä, Patty kuvailee uutta kissaansa.

Lue kaikki uusimmat lifestyle-aiheiset artikkelit!

Lähde: CNN

Lue myös:

    Uusimmat