Maailman ärein kissa Grumpy Cat on kuollut

"Maailman ärein kissa", Grumpy Cat, on kuollut.

Maailman äreimpänä kissana tunnetuksi tullut Grumpy Cat on kuollut. Perhe kertoi tapahtuneesta kissan virallisella Facebook-sivulla.

– Olemme sanoinkuvaamattoman murheellisia kertoessamme, että olemme menettäneet rakkaan Grumpy Cattimme, sivuston kuvassa todetaan.

Kuoli yllättävään komplikaatioon

Omistajien mukaan Grumpy Cat, oikealta nimeltään Tardar Sauce, sai virtsatietulehduksen seurauksena komplikaation, josta se ei enää selvinnyt.

Tardar kuoli kotonaan 14. toukokuuta 2019 "äitinsä" Tabathan sylissä.

Tardar tuli tunnetuksi pysyvästä "myrtyneestä" ilmeestään, joka oli suosittu nettimeemien kohde. Kissasta tuli hitti, kun sen kuva lähti leviämään Reddit-yhteisöpalvelusta vuonna 2012.

– Sen lisäksi, että se oli vauvamme ja perheemme vaalittu jäsen, Grumpy Cat on auttanut miljoonia ympäri maailman hymyilemään – jopa silloin, kun ajat olivat kovat. Kissamme henki elää hänen faniensa kautta, perhe toteaa.


Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

"Rakastan sinua, Tardar"

Tieto on tullut järkytyksenä kissan faneille.

– Rakas Grumpy Cat, ole rauhassa, kultamuru, ja kiitos, että sait minut nauramaan ja hymyilemään, Lisa kiittää Facebookissa.

– Rakastan sinua, Tardar Sauce. Kiitos ilosta ja naurusta, joita toit meille. Paljon rakkautta perheellesi, Pam kirjoittaa.

– Mikään ei ole satuttanut minua niin kuin Grumpy Catin kuolema, emilie sanoo Twitterissä.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Perheeltäkin kuitenkin löytyi vaikeallakin hetkellä Tardarille ominaista huumoria: kissan kuolemasta kertoneen kuvan oheen he lisäsivät tekstin "jotkut päivät vain ovat myrtsimpiä kuin toiset". 

Lähde: Facebook

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja