Tulikuuma Eeli Tolvanen myöntää suoraan – tämän takia hän ajautui vaikeuksiin NHL-seurassa: "Se sekoitti pääni"

4:30
Mitä Nashvillessa tapahtui, Seattleen siirtynyt Eeli Tolvanen? MTV kysyi tulikuumalta suomalaishyökkääjältä reilu viikko sitten.

Suomalaishyökkääjä Eeli Tolvanen on ollut hirmuisessa vireessä sen jälkeen, kun hän vaihtoi maisemaa NHL:ssä. Nyt Tolvanen sanoo suorat sanat siitä, miksi hän jumittui entisessä seurassaan Nashville Predatorsissa.

Tolvanen nousi otsikoihin joulukuussa, kun Predators asetti hänet NHL:n siirtolistalle eli waiverseihin. Predators halusi lähettää Tolvasen AHL:ään, missä hän olisi saanut enemmän peliaikaa.

Seattle Kraken puuttui peliin. Tolvasen osoite vaihtui.

Ennen siirtoa Tolvanen oli nakuttanut alkukauden 23 NHL-ottelussa tehot 2+2=4.

Entäpä siirron jälkeen?

Yhdeksän ottelua Krakenissa ja tehot 5+2=7.

– Tiesin koko ajan, että minulla on kaikkea sitä, mitä Predators toivoi minulta. Mutta loppupeleissä minua peluutettiin nelosketjussa. Tuntui siltä, että jos olisin saanut kunnon sauman, olisin pystynyt käyttämään sen hyväkseni, Tolvanen vannoo The Hockey Newsin haastattelussa.

Tolvanen sanoi myös suoraan syyn sille, miksi hän jäi jumiin Predatorsissa.

– Joskus he halusivat, että taklaisin ja raastaisin. Sitten yhtäkkiä yhtenä iltana he halusivat, että olisin maalintekijä. Se sekoitti pääni, Tolvanen myöntää.

Juttu jatkuu kuvan alla. 

Uusi alku on vapauttanut Tolvasen kahleista. Hän on takonut hurjaa jälkeä Krakenin paidassa.

– Olen erittäin iloinen siitä, että kaikki on mennyt hyvin Seattlessa. Olen saanut vastuuta ja koutsit ovat luottaneet minuun. Se on näkynyt jäljessä, Tolvanen iloitsee.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja