Mainos

Tulevaisuus on täällä! – Intiassa kännykkään voi ottaa virtaa jopa pikaruoka-annoksesta

On tyypillistä, että kännykän akku tyhjenee juuri sillä hetkellä, kun sitä vähiten toivoo. Yhdysvaltalainen pikaruokaketju KFC on pyrkinyt vastaamaan ongelmaan ja lähestyy sitä nyt erikoisesta kulmasta.

Kanaruokiin erikoistunut ravintolaketju on lanseerannut Intiassa annoksen, joka pakataan kännykkälaturilla varustettuun laatikkoon, uutisoi Time-lehti.  

Annoksen mukana tulevien johtojen avulla puhelimeen voi ottaa virtaa laatikon kylkeen sijoitetuista liittimistä, sillä laatikon sisään on upotettu pieni akku.

Ajatuksena on, että annoksen ostaja voi ladata puhelintaan syömisen lomassa.

– Jokainen meistä viettää suuren määrän aikaa älypuhelimen äärellä joka päivä ja akun loppuminen on lähes painajaismaista, ketjun Intian markkinointijohtaja Lluis Ruiz Ribot perusteli tempausta The Times of India -lehden haastattelussa.

Yritys kutsuu laturin sisältävää ruoka-annosta nimellä ”Watt a Box”, ja rasian mukana tulevat johdot käyvät yhteen iPhone ja Android-puhelinten kanssa.

Jää nähtäväksi, tuleeko puhelimen lataavasta pikaruoka-annoksesta jättihitti.

Koko kansalle erikoista viritelmää ei ole vielä kuitenkaan lanseerattu, ja ainoa keino päästä käsiksi vempaimeen on voittaa kilpailu KFC:n Facebook-sivuilla. Kilpailu on rajattu Intiassa Delhin ja Mumbain alueella asuville ihmisille.

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja