Trump otti fanikuvia ja golfasi samalla, kun Biden julistettiin voittajaksi – video: näin presidentin katkera päivä eteni

Donald Trump otti fanikuvia samalla, kun Joe Biden julistettiin seuraavaksi presidentiksi – katso video suurmiehen golfreissulta 2:35
Donald Trump otti fanikuvia samalla, kun Joe Biden julistettiin seuraavaksi presidentiksi – katso video suurmiehen golfreissulta

Samalla, kun demokraattien presidenttiehdokas Joe Biden julistettiin voittajaksi, republikaanien Donald Trump viihtyi golfkentällä ja faniensa seurassa. 

Noin puoli seitsemän aikaan lauantaina Suomen aikaa demokraattien ehdokas Joe Biden julistettiin useissa amerikkalaismedioissa Yhdysvaltain presidentinvaalien voittajaksi. 

– On kunnia, että olette valinneet minut johtamaan tätä suurta maatamme. Edessämme oleva työ on rankka, mutta voin luvata teille tämän: Olen kaikkien amerikkalaisten presidentti rippumatta siitä, äänestitkö minua vai et, Biden kirjoitti tuoreeltaan Twitter-tilillään

Vain minuutteja ennen Biden voiton varmistuttua Donald Trump tviittasi voittaneensa vaalit ”selvällä erolla”.

Sitten alkoi somehiljaisuus.

Istuva presidentti poistui Valkoisesta talosta golfkentän viheriöille Virginiassa. Golfpallon läimimisen lisäksi suurmies antoi aikaa myös faneilleen. 

Etenkin eräs morsian morsiusneitoineen olivat presidentin tapaamisesta erittäin innoissaan. 

Katso videolta, kun Donald Trump poseeraa faniensa kanssa golfklubilla!

Sai tiedon Bidenin voitosta golfkentällä

Politicon mukaan Trump oli saanut kuulla Bidenin voitosta golfkentällä. Trump palasi muutaman tunnin golfreissunsa jälkeen Valkoiseen taloon Washingtoniin. 

Presidentin autokulkue ajoi läheltä Black Lives Matter Plaza -nimellä tunnettua aukiota, johon oli kerääntynyt suuri väkijoukko juhlimaan Trumpin vaalitappiota.

Trump julkaisi pian lausunnon, jossa hän kiisti Bidenin voiton ja jatkoi epäilyn kylvämistä vaalivilpistä.

Tviittasi vaalivilpistä

Trump julkaisi puoliltaöin Suomen aikaa kaksi tviittiä, joissa hän syyttää yhä vaalivilpistä ja korostaa saaneensa enemmän laillisia ääniä kuin istuva presidentti koskaan aiemmin. 

Katso tviitit yllä olevalta videolta!

Väitteelle vaalivilpistä ei kuitenkaan ole Trumpin puheista huolimatta löytynyt todisteita. Twitter on merkinnyt toisen tviitin varoituksella mahdollisesti virheellisestä sisällöstä.

Näin kunnioittavasti vaalien häviäjät ovat myöntäneet tappionsa aiemmin Yhdysvalloissa – katso kooste 3:03
Näin kunnioittavasti vaalien häviäjät ovat myöntäneet tappionsa aiemmin Yhdysvalloissa – katso kooste!

Lue myös:

    Uusimmat