Trump esitteli tuoreiden avaruusjoukkojen logon, joka herätti välittömästi hilpeyttä – samankaltainen logo on jo nähty toisten legendaaristen avaruusjoukkojen rinnassa

Yhdysvaltain puolustusvoimien tuoreet avaruusjoukot ovat saaneet oman logonsa. Sen julkistaminen sai ainakin legendaarisen scifi-sarja Star Trekin fanit hieraisemaan silmiään, kirjoittaa The Guardian.

Presidentti Donald Trump julkisti perjantai-iltana maan tuoreiden avaruusjoukkojen logon. Suunnittelussa on konsultoitu maan armeijan johtoa, suunnittelijoita ja ”muita”, presidentti kertoo Twitterissä.

Julkaistu logo aiheutti välittömästi hilpeyttä ja sai vitsiniekat liikkeelle sosiaalisessa mediassa. Muun muassa CNN:n Valkoisen talon kirjeenvaihtaja Jim Acosta pisti Twitterissä merkille, että se muistuttaa huomattavasti erästä toista tunnettujen avaruusjoukkojen logoa.

Logo on samankaltainen, kuin Star Trek -tieteissarjassa nähdyllä kuvitteellisella Tähtiliitolla. Alkuperäistä Star Trek -sarjaa tuotettiin vuosina 1966–1969 Yhdysvalloissa, mutta kulttimaineeseen nousseesta sarjasta on tehty vielä viime vuosinakin uusia versioita ja elokuvia.

Sarjassa Hikaru Sulua näytellyt George Takei tarttui asiaan Twitterissä, ja vitsaili heidän haluavan osingot logon käytöstä.

Lue myös:

    Uusimmat