Mainos

Trendilaji rantautunut myös lemmikkien keskuuteen: Näin Vilja- ja Leksa-koirilta sujuu suppailu!

7:44

Suppailu on yksi kuumimmista trendilajeista, mutta tiesitkö, että myös koirat ovat yllättävän taitavia suppailijoita?

Huomenta Suomen lähetyksessä lähdettiin kirjaimellisesti vesille ja tutustuttiin koirien suplautailuun. Mika Tommolan haastattelema eläinkouluttaja Vuokko Väyrynen kertoo, että ennen vesille menoa sup-laudalla olosta on tehtävä koiralle mahdollisimman positiivinen kokemus, jonka ansiosta vesille meno sujuu yleensä ongelmitta. Ennen vesille lähtöä koira kannattaa myös totuttaa etukäteen pelastusliiveihin sekä veteen.

Suppailu sopii Väyrysen mukaan kaikille roduille, mutta erityisesti niille, jotka tykkäävät muutenkin vedestä ja veneessä oleilusta.

Jos oman koiransa tuntee hyvin, voi koiran kanssa lähteä suppailemaan heti pienen kuivalla maalla tehdyn harjoittelun jälkeen, mutta jos on vähänkään epävarma, nainen suosittelee osallistumaan kurssille, jonka avulla lajiin tutustuminen helpottuu.

Videolta pääset katsomaan, kuinka suppailu sujuu muun muassa rauhalliselta Viljalta ja astetta vilkkaammalta Leksalta. Videolla paljastetaan myös, miksi koirat kannattaa ottaa omistajiensa mukaan suppailemaan. 

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.