Trendikäs statement-koru kruunaa kesätyylin – ota mallia!

Tyyliguru Olivia Palermo näyttäytyi New York Cityssä eilen näyttävässä statement-korussa, joka on yksi tämän kesän trendikkäimmistä koruvalinnoista.

Muotia tiukasti seuraava tyyliguru Olivia Palermo, 27, on oiva esimerkki siitä, kuinka näyttävän statement-korun voi yhdistää onnistuneesti klassiseen asukokonaisuuteen.

Palermo oli sonnustautunut valkoiseen leninkiin, jonka kiintopisteenä toimi vyötärön kohdalle solmittu yksityiskohta. Värikkäiden kenkien ja mustavalkoisen clutch-laukun ohella huomiota herätti tyyligurun asussa etenkin valtava kaulakoru – jota voi eittämättä luonnehtia tänä kesänä erityisen trendikkääksi nousseeksi statement-koruksi.

Palermon tyylin mukaisesti statement-koru istuu erityisen hyvin osaksi asukokonaisuutta, joka on hyvin yksinkertainen. Korulta on turha viedä huomiota erityisen runsaalla asustevalikoimalla, sillä näyttävä koru täyttää varmasti roolin, jota asusteilta parhaimmillaan osana asukokonaisuutta vaaditaan. Jos näyttävät statement-korut viehättävät, kannattaa koru pukea rohkeasti yksinään – kuin kruunuksi arvoiselleen paikalle.

Lisää muodista Carrien päiväkirjat -sarjassa:

Lue myös:

AVA / Heli Kuitunen

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja