Trendikäs luksusmeikki vaalealle naiselle – mallia näyttää Gwyneth Paltrow!

Punaiset mattahuulet, virheetön iho ja häivähdys ruskeaa – tämä on meikki, joka pukee keväällä 2013 vaaleaa suomalaista kaunotarta. Jos et usko, todistaa sen kameleonttimainen kaunotar Gwyneth Paltrow!

Huomiota herättävän punainen ja mattapintainen suukkosuu, virheetön iho ja häivähdys maanläheistä ruskeaa luomilla. Tämä on meikki, joka pukee suomalaista, vaaleaa kaunotarta – ja Hollywood-tähti Gwyneth Paltrowia, 40. Kameleonttimaisen tyylinsä ja ulkonäkönsä ansiosta nainen inspiroi meikkitaiteilijoita luomaan itselleen luksustyylin.

Modernin naisen ruumiillistuma hehkuu Max Factorin kuvissa meikissä, jota tänä keväänä kannattaa muidenkin harjoitella. Jo vuoden 2012 muotiviikoilla catwalkeilla aavisteltiin tätä: nudea, kirkkaita huulia ja maanläheisyyttä. Tänä keväänä tämä meikkityyli on kaikkien huulilla!

– Oli upeaa työskennellä tunnettujen meikkitaiteilijoiden kanssa eri puolilta maailmaa – sain todella nähdä mitä meikkitaide on. On uskomatonta nähdä, miten joillain on niin voimakas visio – upea yhdistelmä luovuutta, tarkkuutta ja kädentaitoja. He voivat todella muuttaa kasvosi ja miltä näytät; korostaa joitain puolia ja häivyttää toisia. Sitä oli erittäin mielenkiintoista seurata, kommentoi punahuulissa hehkuva Paltrow.

Suomalaisille sopivia kauneusvinkkejä? Tutustu Kauneusvinkit-sivustoon!

Lisää Gyneth Paltrow'sta:

Lue myös:


AVA / Jenni Junkala

Kuvat: Getty Images, Max Factor

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja