Gwyneth Paltrow: En tuomitse avioliiton ulkopuolisia suhteita

Näyttelijä Gwyneth Paltrow on muuttunut iän myötä yhä suvaitsevammaksi. Tähti sanoo, ettei paheksu ihmisiä, jotka ajautuvat avioliiton ulkopuolisiin suhteisiin.

Näyttelijä Gwyneth Paltrowin ja Coldplay-laulaja Chris Martinin avioliittoa pidetään yhtenä Hollywoodin kestävimmistä. Kadehdittavasta avioliitostaan huolimatta Paltrow ei paheksua ihmisiä, jotka ovat ajautuneet suhteeseen liittonsa aikana, Sun-lehti paljastaa.

– Olen suuri romantikko - mutta ajattelen myös, että ihminen voi olla romantikko ja realisti yhtä aikaa. Elämä on monimutkainen ja pitkä. Tiedän, että ihmisillä, joita kunnioitan, on ollut avioliiton ulkopuolisia suhteita. Me emme ole täydellisiä, olemme ihmisiä ja joskus teemme valintoja, joita muut ihmiset paheksuvat. Mitä pidempään elän, sitä vähemmän tuomitsen ihmisiä heidän tekojensa takia. Uskon että yritämme kaikki parhaamme, mutta elämä on monimutkaista, Paltrow sanoo.

Uusimmassa elokuvassaan Contagion Paltrow esittää naimatonta naista, joka tuo tappavan viruksen Amerikkaan Hong Kongin visiittinsä jälkeen. Tähti vitsailee, että jos tappava virus olisi rangaistus avioliiton ulkopuolisista suhteista, maailmassa olisi enää kolme miestä jäljellä. Heti perään Paltrow lisää, että hän elää onnellisessa liitossa.

– Olen onnekas, minulla on upea, siunattu elämä. Minulla on kaksi upean ihastuttavaa lasta ja hyvin mukava mies, joten…kannattaa kai koputtaa puuta, Paltrow nauraa.

Paltrow on ollut yhdessä Martinin kanssa vuodesta 2002. Naimisiin pariskunta meni vuonna 2003. Näyttelijä paljastaa, että perhe on hänelle kaikkein tärkein asia maailmassa.

– Ennen kun saat lapsia, keskityt itseesi ja mietit, mikä sinusta tulee, missä aion asua ja mitä tehdä. Ja sitten saat lapsia ja heidän ilostaan ja turvastaan tulee elämäsi keskipiste. Olen hyvin iloinen, että minulla on heidät, koska he ovat antaneet minulle kokonaisen elämän, Paltrow sanoo.

Onnellinen perhe asuu tällä hetkellä Lontoossa, jossa Coldplay vaikuttaa. Paltrow on siirtynyt äitiyden myötä päärooleista sivurooleihin, sillä hän ei halua olla liian pitkiä aikoja pois lastensa luota. Näyttelijän arki sujuu lastenhoidon ja treenauksen parissa. Paltrow luottaa personal traineriinsa Tracy Andersoniin, jonka ohjelmaa hän noudattaa.

– Olen hyvin sitoutunut Andersonin metodeihin. Teen ohjelman viisi kertaa viikossa. Vien lapset kouluun ja tulen kotiin, jonka jälkeen kuntoilen tunnin ja viisitoista minuuttia joka päivä. Ei ole olemassa mitään oikotietä - sinun täytyy vain kuntoilla ja se auttaa, tähti muistuttaa.


AVA

Lähde: thesun.co.uk

Kuvat: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja