Toistuuko takavuosien draama? Lewis Hamilton myöntää nyt suoraan Valtteri Bottaksesta – "Olemme keskustelleet aiheesta"

Valtteri Bottaksen alkukauden väkevät otteet ovat nostaneet pinnalle keskustelun siitä, toistuuko Mercedeksellä vuoden 2016 kohutapahtumat? Tuolloin maailmanmestaruudesta taistelleet Lewis Hamilton ja Nico Rosberg ajautuivat suorastaan keskinäisten kahinoiden keskelle.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Espanjan GP suorana 10.-12.5.
La: 3. harjoitukset klo 12.55, aika-ajot klo 15.55, ennakkotunnelmat klo 15.00
Su: Espanjan GP klo 16.10, ennakkotunnelmat klo 15.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Aihe on ollut jo tapetilla, kiitos Bottaksen väkevän alkukauden. Mercedeksen suomalaiskuski on ottanut neljästä kisasta kaksi voittoa ja hän johtaa tällä hetkellä yhden pisteen turvin MM-sarjaa ennen tallikaveriaan Hamiltonia.

Koko kupletin pyörittely ei ole jäänyt pelkästään lehtien palstoille. Niin menneitä käänteitä kuin nykytilannetta on pyöritellyt muun muassa Mercedes-pomo Toto Wolff.

Aiempien kisojen yhteydessä Wolff on varoitellut sitä, että Mercedeksellä tilanne ei saa äityä yhtä kitkeräksi, mitä se oli vuonna 2016.

– Jos hän (Wolff) mainitsee asiasta tai jostain, mitä hän on nähnyt aiemmin, niin hän mainitsee siksi, koska hän on nähnyt niitä käänteitä. Tärkeää on kuitenkin se, että teemme kaiken tallina, Hamilton totesi Mercedeksen sisäisistä asioista ESPN:n mukaan.

Hamilton myönsi myös suoraan, että hänen ja Bottaksen välit ovat olleet esillä Mercedeksen sisällä.

– Olemme keskustelleet asiasta, Hamilton toteaa, viitaten menneisyyteen:

– Toivottavasti asiat ovat sillä mallilla, ettei tuollainen nouse taas pinnalle.

– Se mitä tapahtui aiemmin, oli se, että yksilöt menivät alamäkeen. Mutta kyse ei ole siitä, missä me olemme nyt. Meillä on loistava energia tallin sisällä ja meillä on sovitut säännöt. Tulemme maaliin ykkösenä ja kakkosena – tuemme toisiamme, oli lopputulos sitten mikä tahansa, Hamilton puhui hänestä ja Bottaksesta.

Lue myös:

    Uusimmat