Toimivatko nämä suositut iskuyritykset? Miehet vastaavat

Miehet paljastavat, toimivatko tunnetut iskuvinkit tosielämässä.

Vastakkaisen sukupuolen huomion kiinnittäminen ei aina ole helppo juttu. Naiset käyttävät monia, joskus näkyviä, toisinaan huomaamattomiakin iskukeinoja. Miehet kertovat, mitä mieltä he ovat iskuvinkeistä.

Ajattele viettelevästi

Oletko viettelytuulella? Keskity ajattelemaan hetkeä, jolloin näet unelmiesi kumppanin – pupillisi suurenevat ja näytät oitis viehättävämmältä. Kun annat katseesi lipua ihastuksesi silmistä huuliin, hän tietää takuuvarmasti, mitä sinulla on mielessäsi.

Mies, 31, vastaa:

Olen aika huono vastaamaan, sillä olen naimisissa. Jos joku kuitenkin lähestyisi minua näin, menisi varmasti pupu pöksyyn ja katsoisin muualle. Riippuu hyvin paljon kehonkielestä, onko toiminta tulkittavissa iskuyritykseksi vai ei. Pelkkä nopea katse ei sitä ole, mutta viipyilevä katse kielii jo muuta.

Tuoksu hyvältä

Älä aliarvioi tuoksun vaikutusta. Paras tuoksu on omasi. Tutkijat eivät ole yksimielisiä siitä, onko ihmisferomoneja olemassa, mutta tuoksuilla me kommunikoimme varmasti. Älä peitä ominaistuoksuasi liian vahvan parfyymin alle. Jos haluat käyttää hajuvettä, valitse laventelia, lakritsia tai kurpitsaa sisältävä parfyymi, joilla on maine viettelevinä tuoksuina.

Mies, 30, vastaa:

On totta, että luonnollinen tuoksu vetää puoleensa. Minun pääni saa pyörälle suihkunraikkaus ja erityisesti samppoon tuoksu märissä hiuksissa.

Elehdi oikein

Kädet puuskassa ihminen näyttää torjuvalta. Avoin asento viestii, että olet helposti lähestyttävä. Nojaudu keskustelun aikana hieman eteenpäin ihastuksesi puoleen, jotta hän tietää että olet kiinnostunut.

Mies, 31, vastaa:

Kyllä tämä toimii iskuyrityksenä. Myös liikehdintä ja vaikkapa hiusten näprääminen viestivät kiinnostuksesta.Vastaavasti nainen ei ole kiinnostunut, jos kädet ovat puuskassa tai nainen on kääntynyt rintamasuunta poispäin.

Elehdi huulillasi

Nainen viestii kiinnostuksestaan myös huulillaan. Huulten lipominen saa naisen huulet kiiltämään ja paisumaan, joten monen miehn syke nousee jo tästä. Jos ihastuksesi vielä avaa huulensa raolleen katsoessaan sinua, hän viestii olevansa kiinnostunut sinusta.

Mies, 40, vastaa:

Oikealla tavalla ja oikeassa tilanteessa tehtynä tämä varmasti toimii. Riippuu kuitenkin siitä, miten sen tekee, millainen silmien katse ja tilanne on. Jos väärä henkilö tekee näin tai katse ei pure, tilanne on korni. Silloin se menee huvittavan tai typerän puolelle.

AVA on myös InstagramissajaTwitterissä! Käyttämällä twiitissäsi hashtagia #avatv viestisi voi päästä telkkariin.Tykkää AVAsta myös Facebookissa!

Lue myös:

AVA, Maarit Rasi

Osittainen lähde: Female First

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja