Mainos

Toimintaa hehkutetaan somessa: Nuori nainen luuli todistavansa ahdistelua kuntosalilla – puuttui nokkelasti tilanteeseen

Tuntematon nainen tuli väliin tilanteeseen, jossa luuli olevan avun tarvetta. 

Hiljattain Twitterissä hehkutettiin tilannetta, jossa tuntematon nainen oli tullut väliin sinnikkään miehen yrittäessä iskeä kahvilassa istuskellutta Amna-nimistä naista. Nainen oli tullut tilanteeseen esittäen tuntevansa Amnan, ja mies oli lopulta poistunut paikalta.

Amna esitti toiveen, että kaikki pitäisivät huolta toisistaan vastaavalla tavalla. Toive kävikin toteen, sillä viime viikolla Twitterissä otettiin käsittelyyn hieman vastaavan kaltainen tilanne.

"Näytät hyvältä noissa leggingseissä"

Nicoletta-niminen Twitter-käyttäjä kertoo itselleen tuntemattoman nuoren naisen tulleen pelastamaan häntä tilanteessa, jossa hänellä todellisuudessa ei kuitenkaan ollut mitään hätää.

Jos twiitti ei näy, voit, katsoa sen täältä.

Nicoletta kertoo poikaystävänä Rickyn pelleilelen lasvegasilaisella kuntosalilla. Nuori mies oli muun muassa todennut tyttöystävälleen leikillään, että "näytät hyvältä noissa leggingseissä, voinko viedä sinut joskus ulos?".

Tässä vaiheessa tilannetta huolestuneena seurannut tyttö oli lähestynyt Nicolettaa, ja tarjonnut tälle ulospääsyä tilanteesta.

– Tämä tyttö (jota en tuntenut) tulee luokseni ja kysyy "hei, oletko valmis lähtemään?". Kerroin hänelle, että hän oli poikaystäväni. Mutta tyttö, arvostan sinua, Nicoletta hehkuttaa.

Tapaus aiheutti Twitterissä ihastusta, ja moni kertoi vastaavaa tapahtuneen itselleenkin.

"Minulle tapahtui samankaltainen asia, mutta se oli totta. Joku tyyppi häiritsi minua, ja eräs tyttö esitti kuin olisimme ystäviä, jotka eivät ole nähneet toisiaan vuosiin. Itkin myöhemmin, koska olin niin kiitollinen hänelle." Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä

Sankarinainen tunnisti itsensä

Nicolettan twiitistä on tykätty jo huikeat 700 000 kertaa, ja sitä on uudelleentwiitattu yli 127 000 kertaa. Kun twiitti lähti leviämään, se tuli myös Nicolettan "pelastaneen" 19-vuotiaan Maddison Westcottin tietoon.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä

Westcott kertoi Twitterissä, etteivät kaikki miehet ymmärrä naisten henkilökohtaisten rajojen päälle, joten hän katsoi tarpeelliseksi puuttua tilanteeseen.

Ulkopuolisen silmin Rickyn hassuttelu oli naisen mukaan vaikuttanut tositilanteelta, ja Nicoletta ahdistuneelta. Lisäksi Westcott itse kertoo joutuneensa vastaaviin tilanteisiin, joissa olisi toivonut jonkun tulleen väliin.

Nolostuminen tilanteen väärin ymmärtämisestä oli Westcottin mukaan pientä sen rinnalla, että hän sai varmistettua Nicolettalla olevan kaikki hyvin.


Lähteet: Someecards, Twitter, News.com.au

***

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.