Mainos

Todellista rakkautta! Tytär sairastui aivokasvaimeen ja menetti osan hiuksistaan – äidiltä uskomaton teko

Faith May menetti osan hiuksistaan, koska häneltä leikattiin aivokasvain. Faithin äiti tuli kauniilla tavalla tyttärensä tueksi.

Love What Matters -sivuston Facebook-postaus kertoo äidinrakkaudesta kaiken oleellisen. Sivusto jakoi nettikansalle kuvan Faith Maysta, jolta leikattiin aivokasvain. Kuvassa supersankariksi tituleerattu Faith poseeraa äitinsä Jamie Dawn Becksteadin kanssa. 

– Jokaisella supersankarilla on apuri, joka auttaa hänet ylös, pyyhkii pölyt vaatteista ja saa hänet tuntemaan olonsa voimakkaammaksi kuin koskaan. Faith oli allapäin huomattuaan, että osa hänen hiuksistaan piti ajella, jotta kasvain saaatiin pois, kuvan ohessa todetaan.

– Todellisen apurin tapaan Faithin äiti, Jamie Dawn Beckstead, meni kotiin vuoronvaihdon aikaan ja palasi näyttäen samalta kuin Faith! Hymystä päätellen hän rakastaa lookiaan.

Jos kuva ei näy, katso se täällä

Kuvasta on tykätty jo yli 13 000 kertaa. Otos innosti ihmiset kannustamaan Faithia terveeksi, ja jakamaan jopa kuvia omista leikkausarvistaan. Beckstead kävi jättämässä kiitoksensa kuvan alle.

– Olen Faithin äiti enkä voi kiittää teitä tarpeeksi. Olen enemmän kuin nöyrä ja kiitollinen jokaiselle ihmiselle, joka rukoilee puolestamme ja lähettää hyviä ajatuksia. Siunatkoon Jumala teitä kaikkia kiltteydestänne.

Lisää asiaa terveydestä:

3:49

 

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.