Tjäreborgin kautta lentonsa ostanut espoolainen Jorma, 67, ei tiedä, miten huomisen matkan käy – "Tuskin Tjäreborgille puhelimella pääsee läpi"

Tjäreborgin emoyhtiö Thomas Cook on asetettu konkurssiin – kaikki tulevat lomamatkat ja lennot on peruttu 1:18

Espoolaisen Jorma Leinosen on tarkoitus lähteä huomenna ystäviensä kanssa Espanjan Alicanteen golfaamaan. Thomas Cookin konkurssi toi kuitenkin epävarmuutta matkan suhteen.

Leinosen lento lähtee huomenna tiistaina Helsinki-Vantaalta kello 11.55. Lento on ostettu Tjäreborgin kautta, mutta lentoyhtiö on Norwegian.

Aiemmin aamulla Leinonen oli epätietoinen siitä, vaikuttaako Thomas Cookin konkurssi hänen matkasuunnitelmaansa.

– Puoli yhdeksältä aukeaa chat-palvelu. Tuskin sinne puhelimella pääsee läpi, Leinonen pohti maanantaina ennen kahdeksaa aamulla.

Myöhemmin maanantaiaamuna Leinonen otti yhteyttä MTV Uutisiin ja kertoi saaneensa Tjäreborgilta tiedon siitä, että hänen huominen lentonsa järjestyy alkuperäisen suunnitelman mukaan.

Ei varasuunnitelmaa

Lennot Leinonen osti jo pari kuukautta sitten. Siinä vaiheessa ei tullut mieleenkään, että emoyhtiön konkurssi voisi vaikuttaa golfreissuun.

Vielä aamulla Leinosella ei ollut varasuunnitelmaa takataskussa.

– Ajattelin odottaa, että jotain tietoa sieltä saisi, että pääsemmekö lennolle. Sitten pitäisi äkkiä alkaa katsoa, pääsisimmekö jollain muulla lennolla, Leinonen pohti ennen kuin sai tietää pääsevänsä lennolle.

Mikäli huominen lento olisi peruttu, olisi se ollut omien sanojensa mukaan paljon maailmaa nähneen 67-vuotiaan Leinosen ensimmäinen peruttu lento koskaan.

Oletko ulkomailla Tjäreborgin matkalla? Ota meihin yhteyttä: uutiset@mtv.fi tai WhatsApp: 040 5785504.

Lisätty kello 10.08 tieto siitä, että Leinosen matka järjestyy.

Lue myös:

    Uusimmat