Tinderiin on luvassa videotoiminto – herätti heti ainakin yhden huolen

Etsitkö sinkkuna seuraa netistä? Tähän listaan voit taatusti samaistua 0:53
Kun tapaat kiinnostavan ihmisen, aluksi kaikki sujuu ihanasti: viestittelette ja huumori kukkii. Sitten hän katoaa kuin tuhka tuuleen eikä vastaa enää koskaan... Nämä kokemukset ovat kaikille nettideittailijoille tuttuja!

Tinder aikoo pian sallia videotreffailut sovelluksessa.

Koronavirus on perunut monet tapaamiset ja treffit, mutta deittisovellus Tinder ei ole tästä lannistunut. Tinder suunnittelee nyt videodeittimahdollisuutta, kertoo Business Insider. Ominaisuutta lupaillaan käyttöön kesäkuuhun 2020 mennessä. Ajatuksena olisi voida mennä virtuaalitreffeille potentiaalisen kumppanin kanssa.

– Olemme varmoja siitä, että tarve ihmiskontakteille ei koskaan katoa, ja olemme edelleen sitoutuneita täyttämään tämän tarpeen, Tinderin emoyhtiö kommentoi.

Monissa muissa sovelluksissa, kuten Bumblessa, videopuhelumahdollisuus tosin on jo.

Matcheja saa nyt vaikka maapallon toiselta puolen

The Vergen mukaan videopuheluissa on myös ongelmansa, sillä niistä on vaikeampaa kitkeä häirintää. Miten esimerkiksi voitaisiin varmistaa, ettei videolla näy asiattomuuksia?

– Oletettavasti Tinderin tiimi joko rakentaa omaa loukkaavia kuvia havaitsevaa systeemiä, tai etsii kolmatta osapuolta, joka tarjoaisi sellaisen, sivusto pohtii.

Huhtikuussa Tinder antoi kaikille käyttäjilleen käyttöön niin sanotun passiominaisuuden, jolla voi saada matchin muiden kanssa riippumatta siitä, sijaitsevatko he lähistöllä vai eivät. Ominaisuus avattiin kaikille huhtikuun 30. päivään saakka koronatilanteen takia.

Lue myös:

    Uusimmat