Laura, 21, yritti lähettää viestejä, mutta huomasi, että käyttö olikin estetty – epäilee olevansa "liian upea" Tinderiin

Nämä miestyypit jokainen sinkku tapaa ainakin kerran – moneenko olet törmännyt? 0:48
Nämä miestyypit jokainen sinkku tapaa ainakin kerran. Moneenko sinä olet törmännyt?

Laura veikkaa saaneensa porttikiellon Tinderiin, koska kukaan ei uskonut hänen voivan todella olla niin hyvännäköinen. Lauraa haastatteli brittiläinen Daily Mail -sivusto.

Brittiläinen Laura Mundy, 21, kertoo, että hänet poistettiin Tinderistä, koska hän oli saanut monia viestejä, joissa kysyttiin, oliko hän huijari.

Kun Laura oli yrittänyt vastata muutamiin viesteihin, hän oli huomannut, ettei se onnistunut. Hän päätti kirjautua palveluun uudelleen, jotta näkisi, auttaisiko se ongelmaan.

Sitten ruudulle ilmestyi viesti, jossa kerrottiin, että hänet oli suljettu pois sovelluksesta. Syynä oli "käyttöehtojen vastainen toiminta".

Moni veikkasi valeprofiiliksi

Laura kertoo Daily Mailille päättäneensä kokeilla nettideittailua ja katsoa, löytäisikö hän ystäviensä tavoin sieltä jonkun erityisen ihmisen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Laura sai jatkuvasti viestejä, joissa sanottiin, että hän oli liian hyvännäköinen ollakseen todellinen. Niinpä nuori nainen uskoo, että Tinder antoi hänelle porttikiellon, koska hän on ”liian upea”.

– Kun liityin sinne, profiilissani oli kuvia sekä filttereillä että ilman.

– Sain todella monia viestejä, joissa todettiin, että profiilini oli tekaistu ja että käytin jonkun mallin kuvia. En ensin ajatellut siitä sen enempää, mutta mitä enemmän näitä viestejä tuli, sitä enemmän aloin ärsyyntyä.

Valitti porttikiellosta

Laura yritti valittaa porttikiellosta Tinderin ylläpitäjille. Hän ei ole saanut mitään vastausta.

– Olin melko ärsyntynyt, koska nykyään useimmat tapaavat toisensa tällaisten deittisovellusten ja sosiaalisen median kautta.

– En saanut ikinä mitään selitystä ja kun yritin tehdä uuden tilin puhelinnumerollani, se ei ollut mahdollista, koska olin saanut porttikiellon.

Lue myös:

    Uusimmat