Tiger Woods romahti

Tiger Woods pelasi umpisurkean 77 lyönnin kierroksen golfkauden toisessa major-kisassa PGA Championshipissä perjantaina. Yhdysvaltalaislegenda putosi viikonlopun kierroksilta. 

Woodsin 2. kierroksen saldo oli kuusi lyöntiä yli ihannetuloksen. Sijoitus painui paljon sadan huonommalle puolelle kokonaistuloksella +7. Karsintarajasta hän jäi kahdeksan lyönnin päähän. 

Pahoista jalkavammoista vuonna 2021 tapahtuneen auto-onnettomuuden seurauksena kärsinyt Woods, 48, on pelannut tämän vuoden puolella vain kolmessa kisassa yhteensä seitsemän kilpailukierrosta. 

– Minun pitää pelata enemmän. 

– Toivottavasti asiat klikkaavat harjoituksissa kotona, jotta olisin valmis (major-turnaus U.S. Openiin) Pinehurstissa, Woods kommentoi. 

Woods teki 2. kierroksella triplabogit 2. ja 4. väylällä, eli päivä meni pilalle nopeasti. 

– Tein jatkuvasti virheitä ja asioita, joita ei vain voi tehdä, varsinkaan majoreissa. Ja minä jatkoin niiden tekemistä. Sinnittelin loppupäivän, mutta tuho oli jo tehty, 15-kertainen major-voittaja harmitteli. 

– Fyysisesti olen paremmassa kunnossa kuin kuukausi sitten, ja minulla on vielä keinoja parantaa tilannetta, Woods summasi. 

Woods selvisi jatkokierroksille edellisessä turnauksessaan, major-kisa Mastersissa huhtikuussa. U.S. Open on ohjelmassa kesäkuun puolivälissä. 

Lue myös:

    Uusimmat