Mainos

Tinderillä työskentelee nainen, joka tietää, mitä haluat

Jessica Carbino on töissä Tinderillä – ja tietää, mitä oikeasti haluat suhteeltasi.

27-vuotias sinkkunainen Jessica Carbino liittyi Tinderiin vuonna 2013. Komean miehen kohdatessaan hän pyyhkäisi oikealle. Syntyi match.

Tarinan jatko ei kuitenkaan ole tavanomainen: Carbino ei saanut ihmissuhdetta, vaan työpaikan. Komea mies oli Tinderin perustaja ja toimitusjohtaja Sean Rad, kertoo LA Magazine.

Carbino on sosiologi, joka on tutkinut nettideittailua. Hänen tehtävänsä Tinderillä on selvittää, mitä ihmiset kumppaniltaan haluavat, ja millaisia asioita he eivät edes tiedä haluavansa.

– Kun puhutaan kuvista, ihmiset eivät katso vain sitä, onko jollakulla kiva hymy tai kivat kasvot. He etsivät muitakin tekijöitä, jotka liittyvät yksilön ominaisuuksiin – kuten sosioekonomista statusta ja sitä, onko henkilö heidän mielestään kiltti, mukava vai ilkeä, Carbino kuvaa.

Hän ei ole alan ainoa akateemikko: esimerkiksi Chemistry.com-sivuston persoonallisuustestin on kehittänyt antropologi.

Carbino tutkii Tinderin käyttäjiä ja on muun muassa käynyt läpi 12 000 käyttäjän kuvat selvittääkseen, millaisia ominaisuuksia käyttäjät pitävät ”viehättävinä”.

Muun muassa nämä asiat Carbino selvitti!

 • Naiset pitävät pehmeän leukalinjan omaavia miehiä kiltimpinä kuin esimerkiksi näyttelijä Christian Balen voimakaslinjaisen leuan omaavia miehiä.
 • Selfie on palvelun tyypillisin kuvamuoto
 • Meikittömät naiset saavat enemmän oikealle suuntautuvia pyyhkäisyjä miehiltä.
 • Omaksi kuvaksi ei kannata valita ryhmäkuvaa!
 • 80 prosenttia Tinder-käyttäjistä etsii Carbinon mukaan pitkäaikaista suhdetta – älä siis usko huhuihin, joiden mukaan palvelu olisi vain yhden illan juttuja varten!

Opiskeluaikanaan Carbino kokeili runsaasti erilaisia deittisovelluksia ja kiinnostui niistä. Nykyisin hän ei nettideittaile – Carbino nimittäin asuu avoliitossa Tinderissä tapaamansa miehen kanssa.

Video: Tällaisiin mokiin miehet sortuvat yrittäessään tutustua naisiin yöelämässä.

Lähde: Lamag.com

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.