Thomas Marklelta kova vaatimus Meghanille ja Harrylle – uhkaa herttuaparia oikeustoimilla

2:51
Kuka on Meghan Markle? Tämä prinssi Harryn puolison elämästä tiedettiin ennen kuin pari asteli alttarille toukokuussa 2018

Herttuatar Meghanin isä Thomas Markle on suivaantunut siitä, ettei ole päässyt tapaamaan lapsenlapsiaan kertaakaan. Markle uhkasi haastattelussa vievänsä asian oikeuteen.

Herttuatar Meghanin isä Thomas Markle on aiemmin avautunut julkisuudessa useita kertoja siitä, ettei hän ole päässyt kertaakaan tapaamaan Meghanin ja prinssi Harryn esikoista Archieta. Sussexin herttuapari sai toisen lapsensa kesäkuussa, kun tytär Lilibet Diana syntyi.

Uuden tulokkaan myötä myös Thomas Markle vaikuttaa ottaneen kovemmat keinot käyttöön. Markle nimittäin on antanut Fox Newsille haastattelun kotoaan, jossa hän uhkaa Meghania ja Harrya oikeustoimilla saadakseen tavata lapsenlapsensa.

– Aion pyytää Kalifornian oikeusistuimilta oikeuksia tavata lapsenlapsiani lähitulevaisuudessa, Markle sanoi Fox Newsille.

– Archie ja Lili ovat pieniä lapsia, eivät politiikkaa tai pelinappuloita. He ovat myös kuninkaallisia ja heillä on samat oikeudet kuin kenellä tahansa kuninkaallisella, sanoi Markle.

Hän haukkui Daily Mailin mukaan noin kuukausi sitten herttuaparia kylmiksi ihmisiksi ja vetosi siihen, että jopa kirvesmurhaajia kohdellaan paremmin kuin häntä, sillä he saavat tavata perheitään.

– Olen erittäin pettynyt, etten saa pidellä lapsenlapsiani sylissäni. Täytän heinäkuussa 77 vuotta. Markle-suvun miehet eivät juuri elä yli 80-vuotiaiksi, Markle sanoi tuolloin Australian 60 Minutes -ohjelmassa.

Thomas Markle sanoi tuoreessa Fox Newsin haastattelussa samalla myös suoran mielipiteensä prinssi Harryn aiemmin tällä viikolla julkistettuun kirjahankkeeseen. Appiukko totesi, ettei Harrylla pitäisi olla enää mitään uutta kerrotaavaa sen jälkeen, mitä Oprah Winfreyn haastattelussa on jo kuultu.

Herttuatar Meghan ei ole ollut tekemisissä isänsä kanssa vuosiin. Kaksikon sukset menivät ristiin jo ennen Meghanin ja Harryn häitä vuonna 2018, eikä Thomas Markle ole tavannut kertaakaan myöskään prinssi Harrya.

Isän ja tyttären välit menivät, kun Markle jäi häiden alla kiinni siitä, että oli sopinut paparazzien kanssa lavastetuista kuvista, joissa hän itse esiintyi.

Herttuatar sanoi maaliskuussa kuuluisassa Oprah-haastattelussa isänsä pettäneen hänet ja pitävänsä haastavana ajatusta siitä, että kaksikko alkaisi jälleen olla tekemisissä keskenään.

Meghanin entinen poikaystävä Joshua Silverstein paljasti aiemmin tänä vuonna, että Meghanin ja hänen isänsä välit ovat olleet mutkikkaat jo kauan ennen kuin Meghan tapasi prinssi Harryn.

Silverstein seurusteli Meghanin kanssa 1980-luvun loppupuolella. Samoihin aikoihin Thomas ja Meghanin äiti Doria Ragland erosivat.

– En nähnyt häntä (Thomasia) usein, mutta tiesin, että heidän välinsä olivat mutkikkaat, Silverstein kertoi.

Lähteet: Fox News, Daily Mail

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja