Thomas Markle raivostui mediamoguli Oprahille – syyttää prinssi Harryn hyväksikäyttämisestä

Thomas Markle tylyttää jälleen. 

Herttuatar Meghanin isä Thomas Markle on esittänyt jälleen uusia syytöksiä liittyen tyttäreensä ja prinssi Harryyn. Tällä kertaa Thomas kaataa kylmää vettä Oprahin niskaan, joka haastatteli herttuaparia viime maaliskuussa.

Sittemmin Markle tarjoutui Oprahin haastateltavaksi myös itse, mutta mediamoguli ei tarjoukseen kuitenkaan tarttunut. 

Marklen mukaan Oprah käytti prinssi Harryn "heikentynyttä mielentilaa" hyväkseen. Markle uskoo Oprahin kiistävän hänen väitteensä.

– Hän käyttää heitä hyväkseen rakentaakseen omaa imperiumiaan. Hän on ottanut hyödyn hyvin heikentyneestä miehestä ja saanut hänet sanomaan asioita, joita ei televisiossa pitäisi sanoa, Markle tylyttää Australian 60 Minutes -ohjelmassa.

Harry ja Meghan eivät myöskään jääneet ilman moitteita. Marklen mukaan herttuapari kohtelee kirvesmurhaajiakin paremmin kuin häntä.

– Tein yhden typerän virheen ja minua rangaistaan siitä. Haastattelussa he puhuivat myötätunnosta, mutta minua tai perhettäni tai maailmaa kohtaan he eivät osoita myötätuntoa, Thomas tylyttää tv-haastattelussa.

– Jos olisin tehnyt jotain totaalisen väärää, se olisi hyväksyttävää, mutta kun en ole.

Haastattelussa Markle kertoo pelkäävänsä erityisesti sitä, ettei saa koskaan tavata lapsenlapsiaan Archieta, 2, ja kesäkuun alussa syntynyttä Lilibetiä.

– Olen erittäin pettynyt, etten saa pidellä lapsenlapsiani sylissäni. Täytän heinäkuussa 77 vuotta. Markle-suvun miehet eivät juuri elä yli 80-vuotiaiksi, Markle suree.

– En kaipaa sääliä. Sanon vain, että tämä on todellisuuttani. Toivon vain, että saan joskus tavata lapsenlapseni. Olen aika hyvä isoisä.

Thomas Markle lavasti itsensä paparazzikuviin Harryn ja Meghanin häiden alla. Tapauksesta syntyi kohu, jonka jälkeen pariskunta ei ole ollut tekemisissä herttuattaren isän kanssa. Markle ei myöskään osallistunut terveydellisiin syihin viitaten Harryn ja Meghanin kolme vuotta sitten pidettyihin häihin. 

Lähde: Daily Mail

Lue myös:

    Uusimmat