Mainos

Teslan näppärä ominaisuus aiheuttanut turhia hätäpuheluita – kuljettaja pidätettiin aseella uhaten

Yhdysvalloissa useampikin Tesla-kuljettaja on joutunut poliisin kanssa tekemisiin kuljetettuaan lapsia takakonttiin sijoitetuissa istuimissa.

Outojen episodien taustalla ovat olleet Model S:n takakonttiin sijoitetut lastenistuimet, joiden käyttäminen on saanut ohikulkijat ilmoittamaan poliisille takakonttiin tungetuista lapsista.

Viimeisin tapaus sattui viime lauantaina Kaliforniassa, jossa Newhallin poliisi sai ilmoituksen keskellä kirkasta päivää sattuneesta sieppauksesta. Poliisi tavoitti harmaan Teslan nopeasti ja pidätti kuljettajan aseella uhaten.

Kaikeksi onneksi pidätetty mies onnistui selittämään partiolle, että hänen Teslansa takakontissa on täysin luvalliset lastenistuimet ja penkissä istui hänen oma lapsensa.

Poliisi totesi suhtautuvansa vakavasti sieppausilmoituksiin, mutta myönsi, etteivät hekään ole Teslojen asiantuntijoita.

Pääkuvan videolla tallenne vuoden 2015 lokakuulta, jolloin poliisi oli saanut ilmoituksen takakontissa kuljetettavista lapsista. Koppalakit olivat silminnähden huvittuneita, kun asian todellinen laita paljastui.

***

23:51

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.