Tekeekö suomalainen keksintö sovituskopeista pian historiaa?

Onko sovituskopeissa hikoilu yksi kauhukuvistasi? Etkö uskalla ostaa vaatteita verkkokaupoista siitä syystä, ettet voi sovittaa niitä yllesi? Uusi suomalaisyrityksen keksintö mahdollistaa vaatteiden sovituksen kotoa käsin!

Vaatteiden sovitus on harvalle mieleen ja verkkokaupoissa asioinnin haittapuolena on se, että usein on vaikea arvioida, mikä koko omalle vartalolle sopii. Suomalaisyritys päätti vastata tähän haasteeseen ja tuloksena syntyi palvelu, joka helpottaa arkisten ostospulmien kanssa painimista.

Sovituskoppia ei enää tarvita

Pitkän prosessin jälkeen Stylewhilen verkkokaupan vaatteita voi nyt sovittaa tablettitietokoneella palvelusta löytyvien mallien ylle. Innovatiivisessa palvelussa on mahdollista kokeilla asuja nimenomaan eri kokoisten naisten yllä, jolloin vaatteen istuvuudesta omalle vartalomallille voi saada entistä realistisemman kuvan.

– Kaikki vaatteet näyttävät hyvältä 180 senttiä pitkän ja hoikan mallin yllä, mutta eri vartalotyypeillä vaate saattaa olla täysin eri näköinen. Siihen tarvittiin ratkaisuksi erilaisia vartalotyyppejä, Stylewhilen toimitusjohtaja Jutta Haaramo kertoo AVAlle.

Suomalaisille tuotteille povataan menestystä ulkomailla

Lukuisien vaatemerkkien rinnalla Stylewhile-palvelussa on tarjolla ulkomaillakin mainetta niittäneen Ivana Helsinki -brändin uusimman malliston tuotteita. Tavoitteet ovatkin Stylewhilella korkealla, sillä menestystä kaavaillaan huomattavasti Suomen markkinoita suuremmilta apajilta.

– Tavoitteenamme on päästä suoraan Suomea suuremmille markkinoille, Haaramo kertoo.

Stylewhilella luotetaan menestykseen maailmalla ensisijaisesti siksi, että amerikkalaiset ovat erityisen tottuneita käyttämään sekä tablettitietokoneita että erilaisia verkkokauppoja.

– Amerikkalaiset käyttäjät ovat todella tottuneita ostamaan verkosta. Heille ei siten tarvitse erikseen opettaa vaatteiden verkko-ostamista, Haaramo kertoo.

Lue myös:

AVA / Heli Kuitunen

Kuvat: AVA, Shutterstock, Stylewhile

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja