Ahdistaako ostoksilla käynti? Poimi parhaat nettikauppavinkit!

Ahdistavatko ruuhkat ja pukukoppien valaistus? Ostokset voi tehdä myös netissä, jos haluaa välttyä epämiellyttävältä ostosahdistukselta.

Helmen viikkokyselyyn vastanneista suurin osa käy ostoksilla netissä ainakin satunnaisesti. Kokosimmekin sinulle listaa suomenkielisistä nettiputiikeista, joissa voit harrastaa Parhaassa tapauksessa voit tilata paketin kotiovellesi, mutta pahimmassakin tapauksessa joudut tekemään vain reissun lähimpään postiin.

Naisten, miesten ja lasten vaatteet, asusteet ja kengät sekä kosmetiikka ovat tilattavissa samasta paikasta. Nellyn vaatemerkkeihin kuuluvat muun muassa Adidas, Only ja Cheap Monday.

Bubbleroomin sivuilta löytyy sekä miehille että naisille vaatteita ja asusteita. Bubbleroomin valikoimasta voi tilata muun muassa VILAn, B.youngin sekä Sisters Pointin vaatteita. Erikoista: Bubbleroomin sivut tarjoavat näkyvyyttä blogillesi!

Ruotsalainen klassikkokauppa H&M myy vaatteitaan myös netissä. Hennesin nettikaupasta löytyy niin naisten, miesten kuin lastenkin muotia. Paketin kulkua voi kätevästi seurata omilla sivuillaan.

Myös Lindexin vaatteita voi tilata verkkokaupan kautta. Paketin voi hakea joko Lindexin myymälästä tai postista.Lindexiltä löytyy Generous-vaatteita, joissa suurin koko on 3XL. Plussaa: Sivuilta näkee, montako kappaletta haluamaasi tuotetta on jäljellä varastossa. Tuotteet voi lisäksi palauttaa lähimpään Lindexin myymälään!

Pohjoismaiden nopeimmin kasvavan naisten muotiketjun, Gina Tricotin, vaatteita saa myös netistä. Tilausmaksu 3,90 e riippumatta tilauksen koosta.

Kauniita, yksinkertaisia vaatteita vanhempaankin makuun. Suurin koko 64.

Ellokselta löytyy suurempikokoisten ihmisten Plus Collection: vaatteita kokoon 64 asti. Vaatteiden lisäksiEllokselta löytyy myös sisustustarvikkeita.

Odottaville ja imettäville naisille suunnattu kotimainen verkkokauppa. Paketit toimitetaan postin kuljetettavaksi kahden päivän sisällä tilauksesta. Plussaa: Ei toimituskuluja!

Vaatteita moneen makuun. Erikoista: Päivittäin vaihtuvia Deal of the Day -tarjouksia.

Shoppaa kengätkin verkosta!

Myös kenkiä on kätevä bongata nettikaupoista. Koon suhteen kannattaa kuitenkin olla tarkkana, ja kauppojen koko-ohjeet on hyvä lukea huolellisesti. Jos tilatut kengät ovat silti vääränkokoiset, kannattaa ne palauttaa mahdollisimman pian. Jos miettii kahden koon välillä, hyvä sääntö on tilata aina isompi koko.

Brandosin sivuilta voi tilailla kaikenlaisia jalkineita, kuten saappaita, korkokenkiä, lenkkareita tai vaikkapa sandaaleja. Plussaa: Brandos lupaa 30 päivän vaihto- ja palautusoikeuden sekä ilmaisen toimituksen.

Spirit Storen tuotteilla on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Miinusta: Hankalat sivut, jotka on selkeästi suunnattu teini-ikäisille.

Kokeile myös näitä Suomeen toimittavia ulkomaisia nettikauppoja!

Myös monet ulkomaiset nettikaupat toimittavat tilauksia Suomeen, jotkut hyvinkin nopeasti. Näistä kaupoista on hyvä tilailla esimerkiksi sellaisia vaatemerkkejä, joita ei Suomen kaupoista löydy.

Postimaksut Asosilta voivat kirpaista, jotein kokeile yhteistilausta kavereiden kanssa! Miinusta: Vaatteita palauttaessa pitää postimaksut maksaa itse.

Tilaus Suomeen kestää 3–6 päivää. Plussaa: Toimituskulut ovat paketin koosta huolimatta aina 6 puntaa (noin 7 euroa)!

Mikä on sinun suosikkisi? Mikä jäi uupumaan listalta?

Teksti: Hannakaisa Taskinen

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja