Teini pukeutui äitinsä tanssiaispukuun 22 vuotta myöhemmin: "En uskonut, että sille koskaan tulisi käyttöä"

Samat asiat palaavat muotiin tasaisin väliajoin. Vaikka kaikkea ei tarvitsekaan säilöä, yhdysvaltalainen teini oli varmasti mielissään isoäitinsä säästettyä tämän mustan iltapuvun.

Ohiolainen Ally Johnsson puki huhtikuun lopulla koulun tanssiaisiin päälleen vintage-mekon. Kyseessä ei ollut mikä tahansa käytetty vaatekappale, sillä saman mekon oli 22 vuotta aiemmin tanssiaisten kunniaksi päälleen pukenut myös Allyn äiti Lori Johnsson.

– Ihmiset yllättyivät, eikä kukaan meinannut uskoa mekon olleen äitini tanssiaismekko, Ally tunnusti Today Style -uutistoimistolle.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Allyn isoäiti oli päätynyt säästämään 1920-luvun tyyliä edustavan mekon.

– Tiesin hänen säästäneen sen, mutta en uskonut, että sille koskaan tulisi käyttöä, Allyn äiti tunnusti.

Allyn isoäiti oli jo vuosia haaveillut, että tyttärentytär joskus pukisi mekon päälleen. Tanssiaisten alla mekkoa päälleen kokeillut Ally rakastui siihen ensisilmäyksellä. Mitään muutoksia ei tarvittu, sillä mekko sopi Allylle yhtä täydellisesti kuin se oli sopinut tytön äidille 22 vuotta aiemmin.

– Silloin ei ollut nettikauppoja ja vierailimme ainakin kymmenessä eri kaupassa ennen kuin äitini löysi mekon. Aluksi en edes innostunut siitä, mutta kun koitin sitä päälleni, rakastuin, Lori-äiti kertoi mekon historiasta.

Äitinsä hyvin onnelliseksi tanssiaisasuvalinnallaan tehnyt Ally lupasi säästää mekon myös tulevalle tyttärelleen.

– Minä pakotan hänet pistämään tämän päälleen omiin tanssiaisiinsa, jos muu ei auta, nuori nainen sanoi nauraen.

Kuinkahan monta sukupolvea juhlamekko tulee kestämään?

Lähde: Today

***

Pukuloistoa löytyy myös tältä Vanhojen tansseissa kuvatulta videolta, jossa nuoret paljastavat myös, miten paljon tanssiminen vanhemmille jännitti.

Vanhojen tanssit 1:42

Lue myös:

    Uusimmat