Teemu Sunisen kausi päättyi ennen aikojaan – sinnikkäät yritykset tuottivat tympeän lopputuloksen: "Emme voi tehdä mitään"

1:47
Kooste Monzan MM-rallin perjantaiaamun tapahtumista.

M-Sportin Teemu Sunista ei nähdä enää Monzan MM-rallissa.

Suninen kärsi perjantaina moottoriongelmasta, jota M-Sportin mekaanikot yrittivät useampaan otteeseen saada korjattua kuntoon.

Valmista ei kuitenkaan tullut, ja näin Suninen ei startannut enää rallin viidennelle erikoiskokeelle. Hän oli neljän ek:n jälkeen 11. sijalla ajettuaan muutamaa kilometriä lukuun ottamatta koko aamun alitehoisella autolla.

– Menetimme tehot kesken (päivän ensimmäisen) erikoiskokeen. Käytännössä yksi sylinteri katosi kokonaan. Ek:n alku oli sujunut aika hyvin aina siihen hetkeen saakka. Toivoimme, että olisimme saaneet sen korjattua, mutta emme onnistuneet kolmellakaan yrityksellä, Suninen kertasi Dirtfish-sivuston mukaan.

– Lopulta kävi ilmi, että moottorin sisällä oli vaurio, jota emme voi korjata. Tämä on ohi, koko ralli. On sääli päättää kausi tällä tavalla, mutta emme voi tehdä mitään.

Sunisen kauden parhaaksi tulokseksi jäi kolmossija maaliskuussa ajetusta Meksikon MM-rallista. Hänellä ei ole sopimusta ensi kaudesta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja