Täydellinen siviilipoliisiauto! Röyhkeä Mazda-kuski sai ansionsa mukaan – voiko karma rangaista tämän kauniimmin?

Moottoripyöräilijä kuvasi oman kolarinsa – kooma ja vakava aivovamma 2:31
Ei herkille: Pahimmillaan 270 km/h kaahannut moottoripyöräilijä huomasi kuorma-auton liian myöhään. Kaksi kuukautta koomassa ollut motoristi vammautui vakavasti loppuiäkseen.

Karma puri israelilaista Mazda-kuskia uskomattoman nopeasti.

Kun jutun perästä löytyvällä videolla nähtävä Mazda 3:n kuljettaja lähti luvattomaan ohitukseen pientareen puolelta, ei hän taatusti tullut ajatelleeksi, että temppu ei tulisi suinkaan säästämään yhtään aikaa, vaan täysin päinvastoin.

Redditiin jaetulla, viime viikolla kuvatulla videolla Mazdan kuljettaja ohittaa kojelautakameralla varustetun auton moottoritien piennarta hyväksikäyttäen täysin liikennesääntöjen vastaisesti.

Kuljettaja palaa ohituksen jälkeen kaistalle ja on lähdössä ohittamaan seuraavaa autoa – tällä kertaa oikeaoppisesti vasemmalta – mutta homma jää vaiheeseen, kun vasemmalle kaistalle ilmestyy Citroen-merkkinen tila-auto, joka blokkaa Mazda-kuskin kaistanvaihtoaikeet.

Tilannetta todistaneet saattoivat hämmästyä, kun valkoinen tila-auto päättikin kiilata Mazdan pysähdyksiin asti pysäyttäen samalla myös muun liikenteen. Tapahtumat asettuvat oikeaan kontekstiin vasta, kun tila-auto sytyttää sinipunavilkkunsa paljastuen siviilipoliisiautoksi.

Hälytysvilkkujen sytyttämisen jälkeen liikennesääntöjä rikkonut Mazda-kuljettaja vaikuttaa alistuvan kohtaloonsa.

Reddit-keskustelupalstalla kritisoidaan myös poliisin pysäytystyyliä, sillä toimenpide oli omiaan aiheuttamaan vaaraa muulle liikenteelle, ja Citroenin hälytysvilkut kytkettiin vasta varsin myöhäisessä vaiheessa.

Katso video alta.

Jos julkaisu ei näy, katso se täältä.

Lähteet: Carscoops, Reddit

Lue myös:

    Uusimmat