Tatuoija töppäsi käsittämättömällä tavalla – Izzy huomasi mokan, kun kuva oli jo valmis

Tatuoinnit lisääntyvät, mutta samalla tatuointien poistamiseen käytetyt laserit kehittyvät 0:30
KATSO MYÖS: Tatuointeja työkseen poistava Toni Karppinen kertoo, että toimenpide tuntuu kuin ammuttaisiin kovaa kuminauhalla. Moni haluaa siltikin poistaa epäonnistuneen tai aikansa eläneen musteen ihostaan.

Amerikkalaisnaisen tatuointimokasta tuli hitti TikTokissa.

Listasimme aiemmin vuonna 2021 somehuomiota saaneet tatuointimokat: muun muassa Leahin tekstitatuoinnista tuli viime vuonna järjetön somehitti, kun hän paljasti,  kuinka kiusallisella tavalla korona muutti sen merkitystä.

Listalle olisi voinut päästä myös tämä hillittömän somesuosion saanut TikTok-käyttäjä Izzyn tatuointimoka. Jo heinäkuussa sattuneesta tapauksesta uutisoi vasta hiljattain Mirror.

Ensiksi julkaisemallaan videolla Izzy näyttää tatuoijan tekemän mokan. Naisen ihoon on tatuoitu kännykkä, jonka ruudulla on teksti "missed calls 2–3x", eli suom. "vastaamattomia puheluita 2–3x".

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

Tatuoinnin oli määrä olla kunnioitus räppärille

Tatuointia taustoittavalla toisella videolla Idahossa asuva Izzy kertoo olleensa käymässä Pittsburghissa ja käyneensä ystävänsä suosittelemassa tatuointiliikkeessä.

Ihoon tatuoidun puhelimen ruudulle Izzy oli halunnut tekstin "missed calls" kunnioittaakseen räppäri Mac Milleriä. Millerillä on kappale nimeltä Missed Calls. Tatuoinnin Izzy halusi muistoksi käynnistään Blue Slide Parkissa, Pittsburghissa, josta vuonna 2018 menehtyneen räppärin kerrotaan saaneen inspiraationsa ensimmäiseen albumiinsa.

Izzy oli esittänyt tatuoijalle toiveen saada kuva iholle koossa 2x3, mutta tatuoija oli ymmärtänyt ohjeistuksen täysin väärin. 

Izzyn alkuperäista videota on katsottu jo yli 3 miljoonaa kertaa. Moni kommentoija on ihmetellyt, miksei Izzy havainnut mokaa tatuoijan työskennellessä.

– Tiedän, että olen tyhmä, nainen nauraa toisella julkaisemallaan videolla.

Tällainen on paranneltu tatuointi

Selitykseksi Izzy kertoo kuitenkin kätensä olleen sivulle venytetty, eikä hän kyennyt juuri muuta näkemään kuin tatuoijan pään. Myöskään tatuoijan luonnostelmassa hän ei ollut nähnyt väärää merkintää. Tatuointivirheen hän havaitsi vasta jo liikkeestä poistuttuaan.

Ensimmäisen videolla nähdyn paniikinomaisen hetken jälkeen Izzy rauhoittui, sillä uskoi, että tatuointi olisi helppo korjata.

Izzy menikin parantelemaan tatuointiaan toiselle tatuoijalle Idahoon palattuaan. Alla olevalla videolla hän esittelee paranneltua versiota.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Katso myös: Tämä kosinta on ikuinen – mies kosi tatuoinnilla:


Lue myös:

    Uusimmat