Korona muutti tekstin merkityksen täysin, aviomies möhläsi vuosipäivätatuointinsa – näille tatuointimokille ei voi kuin nauraa!

Tatuointi on pysyvä kuva iholla, joten siitä soisi tulevan täydellisen. Tällaisista tatuointimokista olemme uutisoineet!

Tatuointia ottaessaan moni ajattelee sen olevan ikuinen kuva iholla. Tämän vuoksi tatuointia ja sen merkitystä kannattaa pohtia tovi. Esimerkiksi TikTok-nimellä RockRollG  kulkeva tatuointitaiteilija ennusti tiettyjen viiden tatuoinnin katumusaaltoa kymmenen seuraavan vuoden aikana.

Kaikki eivät ole miettineet tatuointejaan loppuun asti, ja vuosi 2021 pitikin sisällään monta hillittömän kiusallista tatuointitunnustusta. Esimerkiksi TikTokissa villitsi jopa leikkimielinen haaste, jossa ihmisiä pyydettin ottamaan osaa kilpailuun typerimmästä tatuoinnista.

Tatuointi piti peittää villatakilla

Yksi ehdottomasti palkintosijan ansaitseva tatuointimoka oli Leahin tekstitatuointi, jossa ei olisi ollut mitään vikaa ilman yhtäkkiä iskenyttä koronapandemiaa. Kiusallisen tekstistä teki nimittäin sen mahdottoman epäonninen ajoitus.

Leah otti juuri ennen koronapandemian alkua ihoonsa tekstin: "Rohkeasti ja perinpohjaisesti sinä kieltäydyt käyttämästä maskia."

Vuonna 2020 otetusta tatuoinnista Leah rohkeni kertoa seuraavana vuonna otettuaan osaa edellä mainittuun TikTok-haasteeseen. Nainen kertoi käyttäneensä koko kesän villatakkeja tatuointinsa peittääkseen.

Inspiroiva teksti intiimialueilla

Ehdottoman tunnustuksen typerimmästä tatuoinnista ansaitsee myös Maria, joka otti kannustavan "jatka vain" -tekstin lähelle intiimialueitaan ollessaan 18-vuotias ymmärtämättä, miten sen saattaa joku tulkita.

– Tänne minä sen otin, tänne ajattelin, että olisi hyvä idea laittaa se, hän manaili videolla, jolla otti niin ikään osaa TikTok-haasteeseen.

Lue lisää Marian tatuoinnista, joka piti lopulta peittää kokonaan: Maria otti "inspiroivan" tekstin ihoonsa, mutta teki yhden kiusallisen erheen

Roisi kuva selässä

Bekah puolestaan joutui Marian tapaan peittämään selkään ottamansa tatuoinnin, kun herkän suojelusenkelin sijaan kuva olikin tulkittavissa järjettömän härskiksi.

– Mutta missä suojelusenkelisi oli, kun olit ottamassa tuota tatuointia? vitsaili eräs naisen TikTok-tilillä kuvaa kommentoinut.

Ronskin näyn hahmotettuaan monen onkin ollut vaikea nähdä tatuoinnissa muuta, joten kommentoijien inspiroimana Bekah muutti tatuointiaan miedompaan suuntaan.

Katso, miltä hävytön tatuointi näytti ja lue lisää tapauksesta: Naisen herkkä tatuointi aiheuttikin härskejä mielleyhtymiä – ronski kuva oli pakko laittaa uusiksi

Väärät koordinaatit

Myös Bri Pritchett  halusi vain tatuoida itseensä pysyvän muiston. Samalla nainen oppi, että tatuoinnit kannattaa aina oikolukea – mieluiten hyvin tarkasti. Bri jakoi Twitterissä kuvan tatuoinnistaan saatesanoilla "näin saat typerin ämmä 2021 -tittelin". 

Nainen oli halunnut merkitä ihoonsa itselleen merkityksellisen paikan, mutta erehtyi koordinaateista. 

Väärä vuosipäivä

Ashley Carlevato ja hänen miehensä aikoivat puolestaan juhlistaa ensimmäistä vuottaan avioparina hankkimalla tatuoinnit juhlapäivän kunniaksi. Vaimo paljasti kuitenkin TikTok-videollaan, että mies mokasi melko oleellisella tavalla omaa tatuointia hankkiessaan.

Miehen oli tarkoitus tatuoida itseensä pariskunnan hääpäivä roomalaisin numeroin, mutta pieleenhän se meni.

– Tiesin, että minun olisi pitänyt googlata se hänelle, vaimo vitsaili videon saatetekstissä.

Lue lisää ja katso, millaisen tatuoinnin aviomies otti: Aviopari otti vuosipäivätatuoinnit, mutta mies mokasi pahasti

Inspiraatiota erikoisesta paikasta

Phoebe puolestaan antoi tatuoida itseensä kauniin aaltomaisen kuvion, jossa itsessään ei ole mitään vikaa. Nainen kuitenkin tajusi myöhemmin, mistä inspiraatio kuvaan oli tullut – avattuaan jääkaapin.

Tatuoinnit lisääntyvät, mutta samalla tatuointien poistamiseen käytetyt laserit kehittyvät:

Tatuoinnit lisääntyvät, mutta samalla tatuointien poistamiseen käytetyt laserit kehittyvät 0:30
Tatuointeja työkseen poistava Toni Karppinen kertoo, että toimenpide tuntuu kuin ammuttaisiin kovaa kuminauhalla. Moni haluaa siltikin poistaa epäonnistuneen tai aikansa eläneen musteen ihostaan.

Lue myös:

    Uusimmat