Epäonnisin ajoitus ikinä! Leah otti tekstitatuoinnin, jonka merkitys muuttui täysin koronan myötä: "Käytin koko kesän villatakkeja"

Yhdysvaltalaisnaisen ajoitus unelmien tatuoinnilleen oli epäonnisin ikinä.

Kun TikTokissa lähti leviämään video, jolla ihmisiä pyydettiin jakamaan "typerin tatuointi, jonka olet ikinä ottanut", kentuckylaisen Leah Hollandin oli yksinkertaisesti pakko astua esiin.

25-vuotias Leah voittaa typerin tatuointi -kilpailun heittämällä omalla käsivarresta löytyvällä tekstillään.

Videollaan Leah kertoo, että halusi tatuointia jo pari vuotta ennen sen ottamista. Lopullinen ajankohta tekstin ottamiselle oli kuitenkin epäonnisin ikinä.

Buzzfeedille Leah kertoo lauseen olevan suoraan hänen ystävänsä suusta. Ystävykset olivat puhuneet asioista, joita ihailevat toisissaan, ja ystävä oli kertonut ihailevansa Leahin kykyä olla oma itsensä ilman tarvetta esittää ketään muuta. Ihailu taipui ystävän suussa muotoon: "Rohkeasti ja perinpohjaisesti sinä kieltäydyt käyttämästä maskia."

Leah otti tatuoinnin maaliskuun 4. päivänä 2020. Kaksi päivää myöhemmin Kentuckyssa todettiin ensimmäinen koronavirustartunta.

"Käytin koko kesän villatakkeja"

TikTok-videollaan Leah esittelee tatuointinsa, ja ilmoittaa voittaneensa kisan typerimmästä tatuoinnista. Videota on katsottu 1,3 miljoonaa kertaa:

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Koronatilanteen pahetessakaan Leah ei voinut arvata, että maskin käytöstä kieltäytyvistä tulisi niin iso asia. Niin kuitenkin kävi. Leah itse käyttää kasvomaskeja mieluusti, mutta pelkäsi jonkun voivan tulkita hänen tatuointinsa väärin.

– Käytin koko kesän villatakkeja, jotta sitä [tatuointia] ei voitaisi tulkita väärin. Suurimman osan kesästä olin häpeissäni, Leah tunnustaa Buzzfeedin haastattelussa.

"Tatuointisi asiayhteys muuttui kirjaimellisesti yhdessä yössä"

Kun TikTokissa kyseltiin typerimpiä tatuointeja. Leahin oli kuitenkin pakko osallistua. Kommentoijat ovat olleet kohtuullisen yksimielisiä siitä, että Leahin tatuointi ja sen ottoajankohta ovat todella, todella epäonnisia.

– Olen niin pahoillani, että tatuointisi asiayhteys muuttui kirjaimellisesti yhdessä yössä siitä, kun otit sen, pahoitteli eräs. 

– Sinä voitit [kisan typerimmästä tatuoinnista]! Ajattelin, että liioittelit, mutta et liioitellut, kommentoi yksi. 

– Kerro minulle, että sinulla oli huono ajoitus, kertomatta, että sinulla oli huono ajoitus, kuvailee eräs kommentoija tarinaa. 

– Nauroin niin lujaa, voi luoja. Sinä todella voitit, nauroi eräs.

– En kirjaimellisesti voi hengittää, tämä on hauskinta ikinä. Tuo ei ikääntynyt hyvin, nauroi yksi kommentoijista.

Tatuoinnit lisääntyvät, mutta samalla tatuointien poistamiseen käytetyt laserit kehittyvät 0:30
Tatuointeja työkseen poistava Toni Karppinen kertoo, että toimenpide tuntuu kuin ammuttaisiin kovaa kuminauhalla. Moni haluaa siltikin poistaa epäonnistuneen tai aikansa eläneen musteen ihostaan.


Lue myös:

    Uusimmat