Tätä on supertähteys! Tom Bradyn viimeisin menestysteko käynnisti "ennennäkemättömän ilmiön"

Kansas City Chiefs nousi Super Bowlin voittoon – oliko ottelu odotusten arvoinen? 8:14
Kansas City Chiefs ja sen supertähti Patrick Mahomes juhlivat Super Bowlissa vuosi sitten. Mestaruudesta keskusteltiin tuolloin Uutisaamussa.

Amerikkalaisen jalkapallon supertähti Tom Brady on tottunut rikkomaan ennätyksiä. Tällä kertaa pelinrakentajan avulla on tehty ennennäkemättömiä lukemia verkkokaupassa. 

NFL-sarjan virallinen verkkokauppakumppani Fanatics on paljastanut, että Tom Brady -tuotteita on myyty ennätyksellinen määrä Super Bowlin alla. Kaupanteon tarkastelujakso on ollut konferenssifinaalien ja tulevana sunnuntaina pelattavan Super Bowlin välinen kaksiviikkoinen. 

Juttu jatkuu kuvan alla. 

Nykyään Tampa Bay Buccaneersia edustavan Bradyn pelipaitoja, t-paitoja ja muita tuotteita on myyty yli tuplaten verrattuna Bradyn edelliseen konferenssi- ja Super Bowl -voittoon New England Patriotsissa kaudella 2018. Lisäksi tämän vuoden Brady-myynti ylsi Fanaticsin mukaan kauden 2018 kaksiviikkoisen tasolle jo kolmessa päivässä. 

– Tämä on ennennäkemätön ilmiö, Jack Boyle Fanaticsin johtoportaasta sanoi New York Postille. 

Boyle ennustaa, että myyntilukemat nousevat entisestään, jos Buccaneers juhlii sunnuntaina. 

Yleensä huippupelaajien tuotteet kattavat noin 20 prosentia yhden seuran tuotemyynnistä, mutta Bradyn kohdalla tämä luku on yli 50 prosenttia. Eniten Brady-tuotteita myydään Tampaan, New Yorkiin, Orlandoon, Bostoniin ja Miamiin. 

Brady johdatti New England Patriotsin 20 vuoden aikana yhdeksään Super Bowl -otteluun ja niissä kuuteen voittoon. 

Buccaneersin edellinen Super Bowl -voitto on vuodelta 2003. Sen sunnuntainen vastustaja Kansas City Chiefs on puolustava mestari. 

Lue myös:

    Uusimmat