Super Bowlin lipunmyynnissä ennennäkemätön ongelma: "Se on ymmärrettävää"

8:14
Viime vuoden Super Bowl päästiin pelaamaan vielä normaalioloissa. Uutisaamussa keskusteltiin tapahtumasta ja ottelusta.

Vuoden 2021 Super Bowl joudutaan pelaamaan normaalia pienemmällä yleisömäärällä, mikä on heikentänyt ostointoa. Suolainen hintakin vaikuttaa. 

Kaikkien aikojen kallein Super Bowl -kokemus nähtiin vuonna 2015, kun New England Patriots kukisti Seattle Seahawksin Glendalessa, Arizonassa. Lipuista pulitettiin yli 12 000 dollaria (9 900 euroa). 

Ihan halvalla tiketit eivät irtoa tänäkään vuonna tapahtumaan, jossa kohtaavat Tampa Bay Buccaneers ja Kansas City Chiefs. Ottelu pelataan 7. helmikuuta. 

Halvin loppu Tampan Raymond James Stadiumille maksaa 6800 dollaria (5 600 euroa), johon lisätään vielä kuluja. Ostajan on hankittava vähintään kolmen lipun paketti. 

Koronavirusrajoituksen takia stadionille sa ottaa ainoastaan 24 700 katsojaa. Paikoista 7 500 on varattu jo rokotetuille terveydenhuollon edustajille. 

Buccaneers on Super Bowlin historian ensimmäinen joukkue, joka pelaa finaalin kotiareenalla. Lippujen hinnat voisivat olla vieläkin korkeammat, mutta monet yritykset ovat vetäytyneet tapahtumasta koronaviruksen takia, mikä on vaikuttanut hintoihin. 

Koronarajoitusten takia areenan ulkopuolisista juhlista on tulossa normaalia vaisummat, mikä on niin ikään vaikuttanut intoon. 

– Liput eivät liiku. Se on ymmärrettävää näillä hinnoilla. On vaikeaa tuhlata tämä rahamäärä kokemukseen, joka ei ole sama kuin ennen, TickPick -lipunmyyntiyhtiön varatoimitusjohtaja Brett Goldberg sanoi. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja