Mainos

Tästä tviitistä on tulossa maailman uudelleen tviitatuin – panoksena ilmaiset kananugetit

Twitterin ennätys ollaan rikkomassa huikealla tarinalla kananugettien merkityksestä nuoren miehen elämässä.

Yhdysvaltalaisen 16-vuotiaan Carter Wilkersonin tviitti on noussut hetkessä kaikkien aikojen toiseksi uudelleen tviitatuimmaksi tviitiksi.

Ykköspaikkaa pitää vielä nipin napin näyttelijä Bradley Cooperin Oscar-gaalassa vuonna 2014 ottamaa selfietä muiden supertähtien kanssa. Älyttömään suosioon nousseen kuvan tviittasi tv-persoona Ellen DeGeneres. Kyseistä kuvaa on uudelleen tviitattu yli 3,3 miljoonaa kertaa.

Kananugetti-aiheista tviittiä on artikkelia kirjoittaessa uudelleen tviitattu yli 2,4 miljoonaa kertaa – ja luku vain kasvaa.

Jos tviitti ei näy, katso se täältä.

Mistä ihmeestä oikein on kyse? Kaikki alkoi siitä, kun 16-vuotias nuorukainen tviittasi Wendy’s- pikaravintolalle, kuinka monta uudelleen tviittiä riittäisi ilmaisiin kananugetteihin. Pikaravintolan vastaus kuului: 18 miljoonaa. Tuosta lukemasta ollaan vielä kaukana, mutta hauska tapaus osoittaa, kuinka älyttöminkin ajatus voi hetkessä jättää jälkensä historiaan.

Rakkaus kananugetteihin syttyi jo pikkupoikana

Nuorella miehellä on tukenaan erikoisessa tempauksessa perheensä ja erityisesti isänsä, jonka innoittamana poika aikoo hyödyntää julkisuuden myydäkseen t-paitoja. Paitojen tuotot hän aikoo lahjoittaa hyväntekeväisyyteen perheille, joissa sairastetaan rintasyöpää. Pojan äiti sairasti rintasyövän, josta kuitenkin parantui onnistuneen hoidon ansiosta.

Vastikään perustetuilla nettisivuilla poika kertoo myös erityisestä suhteestaan kananugetteihin:

– Pienestä pojasta saakka olen halunnut menestyä. Ystäväni halusivat isoina astronauteiksi, palomiehiksi, poliiseiksi ja lääkäreiksi. Minä sen sijaan halusin aina olla kananugetti. Iän myötä tajusin, ettei haaveeni kuitenkaan ollut mahdollinen, mikä teki minut surulliseksi. Sitten keksin sen. Ihmiset sanovat aina, että olet sitä mitä syöt. Joten aloin syömään kananugetteja. Ne alkoivat loppumaan, joten otin yhteyttä suosikkilähteeseeni, jotta he voisivat auttaa minua haaveeni toteuttamisessa.

Huikea nugettitarina on saanut myös muun muassa teknologiajätit Microsoftin, Googlen ja Amazonin tviittamaan tukensa nuorelle miehelle.

***


Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.