Tässä on tunnetta! Suomalaistähti riehaantui täysin upeasta saavutuksesta – "Uskomaton päivä"

Suomi sensaatiomaisesti välieriin Davis Cupissa – Heliövaara ja Virtanen hehkuttivat Malagan suomalaisyleisöä 0:44
Suomi sensaatiomaisesti välieriin Davis Cupissa – Heliövaara ja Virtanen hehkuttivat Malagan suomalaisyleisöä.

Harri Heliövaara oli onnensa kukkuloilla Suomen varmistaessa paikkansa Davis Cupin välierissä lyömällä Kanadan voitoin 2–1.

Pääkuvan videolla Harri Heliövaaran ja Otto Virtasen huimia voittotunnelmia Malagasta. 

Suomi ratkaisi historiallisen välieräpaikkansa, kun Heliövaara ja Otto Virtanen löivät nelinpelissä Vasek Pospisilin ja Alexis Galarneaun erin 2–0.

Heliövaara otti kentällä kaiken irti Suomen uskomattomasta saavutuksesta ja tuuletti villisti runsaslukuisen suomalaisyleisön edessä. Davis Cup julkaisi videon suomalaistähden tuuletuksista X-tilillään.

– Nimetkää joku innokkaampi henkilö Malagasta juuri nyt, Davis Cup kirjoittaa videon yhteyteen.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen tästä.

Suomi hävisi puolivälierän ensimmäisen ottelun, mutta Otto Virtanen toi toisessa kaksinpelissä Suomen tasoihin lyömällä Gabriel Diallon 2–0.

Olihan siinä aikamoinen polte, kun olimme 0-1 häviöllä. Että piti voittaa molemmat ottelut ettei tämän vuoden Davis Cup -pelimme olisi siinä. Pakkovoittoja tarvittiin ja ne saatiin. Aikalailla täydellinen päivä niin itselleni kuin koko Suomen urheilukansalle, Virtanen toteaa Tennisliiton tiedotteessa.

Tovia myöhemmin Virtanen hyppäsi ensimmäistä kertaa Heliövaaran pariksi nelinpelissä. Kaksikko ei ole pelannut yhdessä edes joukkueen harjoituksissa.

Aika kiva oli pelata Oton kanssa nelinpeliä. Katsoin siinä kaksinpelin aikaan, että osuu aika kivasti. Emme olleet ikinä pelanneet edes harjoituspistettä yhdessä, joten olihan tämäkin aikamoinen tarina. Uskomattomat fiilikset, ihan tyhjentävä olo, Heliövaara kommentoi.

Suomi sai pelata Malagassa äänekkään kannustuksen edessä, sillä paikalle oli saapunut runsaasti suomalaisfaneja. Virtanen ja Heliövaara hehkuttavat kumpikin Malagan tunnelmaa.

Olen tennisurallani paljon kokenut, mutta sanoisin tämän menevän sinne aivan kärkeen. Ihan uskomaton päivä niin henkilökohtaisesti kuin suomalaiselle tennikselle. Pelata melkein kotiyleisön edessä Malagassa näin upeaa tennistä ja voittaa maailman ykköseksi rankattu maa. Aika hyvä päivä, Heliövaara hekumoi MTV Urheilulle.

– On uskomatonta, että ollaan ulkomailla, mutta ihan kuin olisimme meidän olohuoneessamme Helsingin puolella. Onhan tämä aivan uskomatonta meidän pelaajien kannalta, Virtanen komppaa.

Lue myös:

    Uusimmat