Tässä on todellinen vauhti-mummo – 81 vuotta ja 300 hevosvoimaa

Michalina Borowczyk-Jedrzejek asuu Puolassa ja hänellä on kolmesataa hevosta. Hän ei välitä ajatuksesta olla eläkkeellä vain toimettomana, vaan istuu mieluummin oman Subaru WRX STI:n ratin takana ja painaa kaasua.

Eläkäläisen elämä voi olla raskasta. Puolassa vielä todennäköisesti raskaampaa kuin monessa muussa paikassa. Raha on tiukassa, ja auto tulee harvoin edes kysymykseen. Michalina Borowczyk-Jedrzejek ajatteli kuitenkin toisin. Hän vuokrasi asuntonsa ja säästi valtaosan ylijäävästä rahasta. 13 vuoden säästämisen jälkeen hänellä oli kasassa tarpeeksi hankkiakseen Subaru WRX STI:n.

Tiettävästi hän on jo pitemmän aikaa ollut kiinnostunut nopeista autoista. Nelivetoinen ralliauton geenejä omaava Subaru ei nimittäin tule ensimmäisenä mieleen eläkeläisen autovaihtoehtoja miettiessä. Ja mitä luulette, kuina moni hänen ikäisensä hämmentäisi edelleen kuusipykäläistä manuaalivaihteistoa. Vaihdot eivät varmaankaan aina osu ihan kohdalleen, mutta vielä ei ole yhtään mäntää tullut sylinterinkannesta läpi.

Toivotammekin rouva Borowczyk-Jedrzejekille vielä paljon ilon täyteisiä kilometreja 300-hevosvoimaisella menopelillään Puolan teillä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja