Tapparan läpimurtohyökkääjä pelasi nuorempana Aleksander Barkovin kanssa, urapolut olleet erilaisia – "Hän on hieno kaveri"

Levtchi:"Kova kesä tuottaa tulosta" 1:52
Pääkuvan videolla koko Anton Levtchin haastattelu!

Tampereen Tapparan hyökkääjä Anton Levtchi on lyömässä itseään toden teolla läpi SM-liigassa. Nuorempana hän pelasi yhdessä suomalaisen tähtihyökkääjän kanssa.

Levtchi on Tapparan omia kasvatteja ja hän on samaa ikäluokkaa Florida Panthersin ykkössentterin Aleksander Barkovin kanssa. Kaksikko pelasikin useamman vuoden samassa joukkueessa.

– 4- vai 5-vuotiaasta lähtien pelasimme samassa joukkueessa, pelattiinkohan b-junnuihin asti – siitä hän meni sitten eteenpäin. Hieno kaveri hän on, Levtchi totesi. 

Kaksikon urapolut ovat menneet eri teitä pitkin. Barkov on yksi NHL:n tähtipelaajista, Levtchi on vasta murtautumassa SM-liigan hyökkääjä elittiin. Mutta nähdäänkö Levtchi joku päivä NHL:ssä?

– No, sinne on vielä pitkä matka, Levtchi heittää.

Levtchi on kuitenkin noussut kauden aikana Tapparassa eturiviin. 23-vuotias hyökkääjä on jo murskannut piste-ennätyksensä SM-liigassa, sekä on päässyt pelaamaan kirvesrintojen ykkösketjussa.

– Alla on ehjä ja kova kesä. Kesällä treenattiin kovaa joka päivä, sitä kautta olen päässyt hyvään kuntoon ja näyttää, että sitä kautta tulee tulostakin, Levtchi kertoi MTV Urheilulle.

Katso pääkuvan videolta Levtchin näkemys Tapparan vahvaan vireeseen!

 

Lue myös:

    Uusimmat