Tanskalaiskuskin Via Dolorosa tallentui videolle – suoraan peruuttamisen ei kuuluisi olla näin vaikeaa

Liikenteessä tulee vastaan monen sorttisia kulkijoita, eivätkä kaikki voi mitenkään olla mestareita kaikessa, mutta tämän autoilijan haasteet olivat aivan omassa luokassaan. Tuskien taival tallentui kameraan viime perjantaina Tanskan Aarhusissa.

Artikkelin yläpuolella olevalla videolla tanskalaisautoilija antaa kaikkensa yrittäessään saada autonsa pois pysäköintiruudusta.

Useimmille autokoulun käyneille tämä ei olisi temppu eikä mikään, sillä kyse ei ollut edes tiukasta taskuparkista, vaan yksinkertaisesta suoraan peruuttamisesta varsin tilavalla parkkipaikalla.

Pyyhkijässä roikkuvasta parkkisakosta päätellen pysäköinti ei välttämättä ole tämän kuljettajan vahvinta osaamisaluetta muutenkaan.

Bongasitko liikenteessä jotain kiinnostavaa? Lähetä video tai kuva!

Mikäli bongaat liikenteessä jotakin kuvaamisen arvoista, voit lähettää otoksesi meille helposti mobiililaitteella osoitteessa mtvuutiset.fi/lukijankuvat. Linkki ohjaa sinut palveluun, jonka kautta saat materiaalisi helposti toimituksen nähtäville. Voit lähettää kuvan tai videon puhelimesi galleriasta tai kuvata sivuston kautta avautuvalla kameralla.  

Muista jättää myös yhteystietosi, jotta voimme olla sinuun yhteydessä.

Mikäli sinulla ei ole mobiililaitetta käytössäsi, voit aina olla toimitukseen yhteydessä myös sähköpostilla uutiset(at)mtv.fi tai suoraan lifestyle-toimitukseemme lifestyle(at)mtv.fi.

Muistathan aina noudattaa liikennesääntöjä ja viranomaisten ohjeistuksia myös liikennekuvia ottaessasi.

Lähde: KameraOne

Lue myös:

    Uusimmat