Tänään tv:ssä: Äärimmäiset olosuhteet vaativat erikoiset menopelit – Markku Alén taistelee napajäätikköautolla umpihangessa

Teknavin kevätkauden kolmannessa jaksossa (ke 25.3. klo 22.40 MTV3) ollaan äärimmäisyyden äärellä Islannissa, annetaan vinkit television valintaan ja testataan yksi kevään mielenkiintoisimmista autouutuuksista.

Islannin luontoon tutustuminen talvella vaatii paljon sekä kuskilta että autolta. Teknavin vauhtikaksikko Markku Alén ja Marko Terva-aho seikkailee erittäin haastavissa olosuhteissa napajäätikköreissuille tuunatulla pickupilla, eikä kaikki ei suju suunnitelmien mukaan.

Kansanautojen puolella katseet käännetään Nissaniin, joka toi uuden automallin pienten perheautojen luokkaan. Risto Virtanen selvittää, miten Nissan Pulsar pärjää ajotestissä.

Televisiokaupoilla on nyt ostajan markkinat. Hinnat ovat pudonneet tuntuvasti ja valinnanvaraa on enemmän kuin koskaan. Pauli Reinikainen antaa jaksossa vinkit telkkarin hankintaan.

Teknavin yhdeksäs kausi esitetään 11.3. alkaen MTV3-kanavalla. Ensiesitys keskiviikkoisin klo 22.40. Pikauusinnat MTV3:lla torstain ja sunnuntain myöhäisilloissa sekä Subilla lauantaisin klo 11.00.

Lue myös:

    Uusimmat