Mainos

Tämä yksityiskohta tekee naisesta hetkessä kiinnostavamman – eikä kyse ole avonaisesta kaula-aukosta

Deittailuun perehtynyt asiantuntija väittää punaisen värin olevan tekijä, joka voi nostaa rakkauselämäsi aivan uuteen kukoistukseensa.

Punaista on aina pidetty rakkauden ja intohimon värinä, ja moni meistä saattaakin vetää punaista päälleen silloin, kun haluamme antaa itsestämme seksikkään vaikutelman. 

Treffi-asiantuntijanakin tunnettu Hayley Quinn päätti selvittää, pitääkö uskomus punaisen värin antamasta vaikutelmasta todella paikkansa. Ja tulokset olivat hämmästyttäviä!

Väri näytti toimivan niin kadulla kuin netissäkin

Testatakseen uskomusta käytännössä, Quinn päätti viettää erään iltapäivän kävellen pitkin Lontoon katuja pukeutuneena pitkään punaiseen takkiin. YouTube-videon kokeen tuloksista julkaissut nainen yllättyi toden teolla siitä, kuinka paljon enemmän huomiota hän takin ansiosta sai tavalliseen pukeutumiseen verrattuna.

Naisen hämmennykseksi punainen rohkaisi ohikulkijoita myös kehumaan hänen ulkonäköään pelkkien pitkien katseiden lisäksi. Muutama ohikulkija pyysi naisen puhelinnumeroa, ja yksi rohkea päätyi jopa muiskauttamaan suukon Quinnin poskelle.

– Yllättävää kyllä, punaiseen pukeutuminen näyttää riittävän – ja se näyttää toimivan, 30-vuotias nainen toteaa. 

Saadakseen varmistuksen asiasta, nainen loi itselleen kaksi erilaista deittiprofiilia, joista toiseen profiiliin nainen latasi ainoastaan kuvia, joissa hän oli pukeutunut punaiseen. Punainen on selvästi kuumaa tavaraa myös deittiprofiileissa, sillä punaisiin vaatteita pukeutunut profiilikuva keräsi kaksi kertaa enemmän huomiota kuin vertailuprofiili, jonka kuvissa hän poseerasi neutraalin värisissä vaatteissa. 

Joten mitä tästä opimme; jos haluat herättää ympäröivien ihmisten kiinnostuksen, pukeudu punaiseen! 

Lähde: Independent

***

3:25

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja