Tämä saa pariskunnat riitelemään talvella

Uusi selvitys paljastaa, että kylmä talvisää saa pariskunnat riitelemään. Suurimmat syyt kinastelulle löytyvät niinkin arkisista asioista kuin lämmityksestä ja kuuman veden loppumisesta.

Lämmityksen sääteleminen aiheuttaa paljon riitoja tänä talvena, paljastaa uusi brittiselvitys. 1020 asunnonomistajaa osallistui kyselyyn, joka paljasti, että samalla, kun lämpöasteet laskevat, riitojen lukumäärä nousee.

Merkittävä riidanaihe on myös kuuman veden loppuminen, josta kehittävät riitaa huimat 96 prosenttia vastanneista. Myös kumppanin kylmät varpaat voivat aiheuttaa kinaa, sillä 40 prosenttia vastanneista paljasti ärsyyntyvänsä niistä kovasti. Hälyttävää kyllä, miehet haluavat kyselyn mukaan mieluummin jalkojensa haisevan kuin palelevan. Herrat paljastivatkin käyttävänsä lempisukkiaan jopa kymmenen kertaa ennen niiden pesemistä. Miehet saattavat vetäistä jalkaansa myös kumppaninsa sukat pitääkseen varpaansa lämpiminä. Miesten toiveet on onneksi kuultu, sillä yli 30 prosenttia naisista suunnittelee ostavansa mukavat sukat rakkailleen joululahjaksi.

Vaikka miehet eivät valita kylmyydestä yhtä paljon kuin naiset, lämpimänä pysyminen on heillekin tärkeää. 32 prosenttia sanoo ostavansa lähimmilleen villapuserot jouluksi. Joululahjalistoilta löytyvät myös hanskat, kuumavesipullot, huivit ja hatut. Lämpimien vaatteiden ostelu voikin säästää monelta riidalta kylmien kuukausien aikana.

– Kun lämpötila laskee, näyttää siltä, että asunnonomistajat yrittävät epätavallisin tavoin päästä kylmyydestä. Se, ettei ole tarpeeksi lämmintä, voi usein olla suurin särö muuten iloisessa kodissa, joten ei ihme, että villavaatteet ovat suosittu joululahja, pohtii kyselyn suorittaneen Polypipe Home Solutionsin edustaja Martin Dootson.

Kysely selvitti myös, miten kylmyydeltä suojaudutaan sisätiloissa. Viltin alla makoilu, lemmikin sylissä pitäminen ja kumppanin peiton varastaminen olivat suosittuja tapoja pysyä lämpimänä tänä talvena.

Kylmä talvi lisää myös läheisyyttä parien välillä. Kolmannes naisista myönsi hivuttavansa palelevat jalkansa lähelle rakastaan sängyssä ja jopa halailevansa jotakuta, josta eivät erityisemmin pidä – vain pysyäkseen lämpimänä!

Näin talvella pysytään lämpimänä

1. Kumppanin sukkien käyttäminen

2. Kumppani vie kaikki peitot ja paleleva puoliso herää sen vuoksi

3. Huivin ja hatun pitäminen sisällä

4. Jalkojen ujuttaminen rakkaan lähelle sängyssä

5. Jonkun sellaisen halailu, josta ei edes pidä

Riidanaiheet tänä talvena

1. Lämmityksen kääntäminen kovemmalle

2. Ikkunoiden avaaminen raitista ilmaa varten

3. Lämmityksen kääntäminen pienemmälle rahan säästämiseksi

4. Kuuman veden loppuminen

5. Kylpyyn meneminen suihkun sijaan


LUE MYÖS:


AVA

Lähde: femalefirst.co.uk

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja