Tämä on oikea aika esitellä uusi kumppani läheisille

Oletko epävarma, milloin uuden kumppanin esittely läheisillesi kannattaa tehdä? Tärkeintä on seurata sydämesi ääntä.

Perheen ja kavereiden esitteleminen uudelle kumppanille on pelottavaa, pitäväthän läheiset aina hyvää huolta rakkaastaan ja haluavat hänelle kaikkea hyvää. Ensitapaaminen uuden kumppanin ystävien ja perheenjäsenten kanssa onkin yleensä kaikkea muuta kuin rento ja huoleton tapahtuma.

Kun osa ihmisistä on valmis esittelemään uuden rakkaansa heti koko maailmalle, toiset pohtivat tarkkaan, milloin on oikea aika tutustumiselle. Miehiä tapaaminen pelottaa yleensä naisia enemmän, sillä näytille tuominen on yleensä merkki siitä, että suhteessa on kyse muustakin kuin hauskanpidosta.

Luota tunteisiisi

Jos et tiedä, milloin uusi kumppani pitäisi esitellä läheisillesi, luota oikeaan tunteeseen. Jos suhde tuntuu alusta saakka enemmän kuin hyvältä, mikään ei estä sinua tuomasta kumppaniasi jo heti alussa perhepäivällisille tai kavereiden juhliin. Intiimeissä illanvietoissa uusi kumppani saa enemmän huomiota osakseen, mutta isoihin kekkereihin rakkaan voi tuoda ilman että kukaan kiinnittää seuralaiseesi sen enempää huomiota.

Riippuu tietenkin myös lähipiiristäsi, kuinka kumppaniisi suhtaudutaan. Jos perheesi on todella konservatiivinen, ei jokaista yhdenillan heilaa kannata raahata mukanaan perhepäivällisille. Rennot kaverit sen sijaan tuskin ihmettelevät, vaikka toisit vastikään tapaamasi ihmisen aveciksi juhliin.

Usein kannattaa kuitenkin odottaa, että suhde on siirtynyt ensitreffivaiheesta seuraavaan vaiheeseen. Monilla pikaihastumisilla on tapana kuivua kokoon nopeammin kuin aavistitkaan, joten ensirakkauden huumassa kannattaa välttää ainakin ylilyöntejä, kuten sukujuhlissa rakkauden tunnustamista tai kihlajaisten suunnittelemista perhepäivällisillä. Etenkin vanhemmat ihmiset voivat ihmetellä tempauksiasi, jos käsikynkässä oleva sydänkäpynen vaihtuu joka joulu, juhannus ja vappu.

Kuuntele tarkkaan sydäntäsi. Jos olet tapaillut ihmistä jo hyvän aikaa, mutta et haluaisi millään esitellä häntä ystävillesi tai sukulaisillesi, jokin on varmasti vialla. Ethän vain häpeä uutta rakastasi?

AVA

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja