Mainos

Tältäkö prinsessa Diana näyttäisi nyt? Katso kuvat!

Brittilehti Daily Express teki kuvamanipulaation auto-onnettomuudessa traagisesti kuolleesta prinsessa Dianasta ja yhdysvaltalainen Newsweek muokkasi kuvia keski-ikäisen prinsessan arjesta. Tältäkö sydänten prinsessa näyttäisi viisikymppisenä?

Elokuun viimeisenä päivänä vuonna 2012 tuli kuluneeksi 15 vuotta onnettomuudesta, jossa rakastettu prinsessa Diana menehtyi. Hän oli tuolloin 36-vuotias.

Sydänten prinsessan 50-vuotissyntymäpäivän kunniaksi brittilehti The Daily Express teki kuvamanipulaation kansan rakastamasta prinsessasta. Vuonna 2011 julkaistussa kuvassa kuvassa näkyy miltä yksi oman aikansa kauneusikoneista olisi näyttänyt keski-ikäisenä.

Kuvan prinsessasta on luonut amerikkalainen Jovey Mae Hayes. Se on tehty samalla tekniikalla kuin esimerkiksi kadonneista henkilöistä etsintöihin auttamaan muokatut valokuvat. Prinsessan kuvan luomista alustettiin tutkimalla hänen kasvonpiirteitään, lääketieteellistä historiaansa ja geenejänsä viikon verran. Kuvan luoja selittää, että kuvassa on prinsessa, joka ei ole käynyt läpi yhtään kauneusleikkausta, ja jatkaa, että tällaisia prinsessa Diana tuskin olisi teettänytkään.

Myös yhdysvaltalainen lehti Newsweek julkaisi vuonna 2011 kuvia prinsessa Dianasta viisikymppisenä. Lehden syntymäpäivän tienoille ajoitettu artikkeli käsitteli prinsessan arkea 2010-luvulla. Tarinan mukaan Diana olisi tweetannut, ollut Facebookissa ja käyttänyt iPhonea.

Kuva: Getty Images, Splash News/Newsweek

Lähteet: The Daily Express, Newsweek

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.