Catherine pukeutuu kuin Prinsessa Diana – vertaa naisten tyylejä!

Prinsessa Diana ja Catherine ovat pukeutumisessaan kuin toistensa peilikuvia. Helmi kokosi Dianan heinäkuisen syntymäpäivän kunniaksi kuvagallerian kaunotarten tyylistä!

Kuninkaallisten häiden aikaan moni ehti jo tituleerata herttuatar Catherinen uudeksi Dianaksi nuoren naisen hienostuneen tyylitajun ansioista. Prinssi Williamin vaimon sekä edesmenneen äidin muotivalinnoissa onkin paljon yhtymäkohtia. Prinsessa Diana löysi upean tyylinsä vasta avioliiton myötä, mutta Catherinen tyylitaju on ollut lyömätön jo nuoruudesta lähtien.

Molemmilla kaunottarilla on selvästi sama klassinen pukeutumistapa, jota brittimonarkian edustaja tarvitsee, mutta nämä naiset uskaltavat ottaa myös riskejä – varsinkin ilta- ja juhlapukeutumisessa.

Siinä missä Diana suosi kuuluisia muotisuunnittelijoita, mutta Catherinelle kelpaavat niin sanotut halpismerkit, joihin tavallisilla brittinaisilla on varaa. Tämä onkin nostanut hänet jopa suuremmaksi muoti-ikoniksi kuin Dianan. Kaunotar on muun muassa edustanut Zaran 40 euron farkuissa.

Dianan syntymästä tulee kuluneeksi 51 vuotta heinäkuun ensimmäisenä päivänä.

Catherinen ja Dianan klassiset edustustyylit

Juhlassa kaunottaret uskaltavat olla seksikkäitä

MTV3 Helmi

Kuvat: Splash, Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja