Tältä näyttää äitiyspakkaus 2018: Asiakkaiden toivomuksesta mukana leggingsit!

Äitiyspakkauksen 2018 tuotteet esiteltyinä 2:10

Uusi äitiyspakkaus 2018 esiteltiin tänään 15.3.

Yllä olevalla videolla esitellään uuden äitiyspakkauksen sisältöä.

Uudessa äitiyspakkauksessa on mukana tuttuja, vanhoja suosikkeja. Vaatteissa on värikkäitä kuviointeja, mutta myös neutraaleja ja helposti yhdisteltäviä värejä.  

Tämän vuoden pakkauksessa on yhteensä 64 tuotetta, kun lisätuotteet lasketaan mukaan. Lisätuotteita on 30 eurolla, joka on huhtikuussa voimaan tulevan äitiysavustuksen korotuksen määrä. Lisätuotteita ovat muun muassa villahousut, tumpunpidikkeet sekä ruokailusetti.

Uuden 170 arvoisen äitiysavustuksen saavat ne, joiden laskettu aika on 1.6. tai sen jälkeen.

Vuoden 2018 vuodelaatikossa käytetään Robert Lönnqvistin suunnittelemaa kuosia, jossa seikkailevat sulassa sovussa karhu, norppa, norsu, kirahvi ja muut värikkäät eläinhahmot. Pakkaus on jo 80. äitiyspakkaus.

Uusina tuotteina nähdään asiakkaiden toivomuksesta kolmet erilaiset leggingsit.

Vuonna 2016 pakkauksessa oli ensimmäistä kertaa mukana unipupu. Vuoden 2018 pakkauksessa unikaveriksi pääsee norsu.

– Aivan ihania tuotteita. Erityisesti miellyin pussilakanaan, bodyihin ja haalariin, kertoo uusia tuotteita kuvauksissa ensimmäisenä kokeilemaan päässyt Luca-vauvan äiti Maarit Sarin Kelan tiedotteessa ​​​​​​​.

Tällaisia tuotteita pakkauksessa on:

Kela jakaa vuosittain noin 60 000 äitiysavustusta, joista pakkauksia on 40 000. Uutta äitiyspakkausta aletaan jakaa, kun edellinen pakkaus on jaettu loppuun. Pakkauksen vaihtumisajankohta vaihtelee hieman vuosittain, sillä se riippuu äitiysavustushakemusten määrästä. 

Tältä pakkaus näytti viime vuonna:


Lue myös:

    Uusimmat